10 Temmuz 2015 Cuma, 16:35
'İYİ BİR TAKIM OLACAĞIZ'
'İYİ BİR TAKIM OLACAĞIZ'

 

Yeni Malatyaspor'un genç defans oyuncusu Koray Şanlı, yorucu bir kamp dönemi geçirdiklerini ifade ederek, sezona en iyi şekilde hazırlanıp, iyi bir takım olacaklarını söyledi.

Bolu Gerede’deki kampa iyi bir başlangıç yaptıklarını söyleyen Koray Şanlı, “Kampımız iyi gidiyor. Yoğun bir kamp dönemindeyiz. Yeni gelen arkadaşlarımızla birlikte bir uyum içerisine girmeye çalışıyoruz. Bundan sonra gelecek olan transferlerle iyi bir takım olacağımızı düşünüyorum” dedi.

Genç defans oyuncusu, Yeni Malatyaspor'un büyük bir camia olduğunu belirterek, "Malatyaspor her zaman hedefe oynamak isteyen bir kulüp. Bizde bunun bilincindeyiz. Daha çok çalışıp ve azimli olarak ligi iyi bir yerde bitirmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Takıma yeni transfer olan futbolcuların iyi olduğunu söyleyen Koray, “Takıma çabuk adapte oldular. Dışarıdan gelen futbolcu arkadaşların bir uyum sorunu yaşayacağını düşünmüyorum. Geçen seneden oluşan iyi ortamımız devam ediyor. Bu nedenle arkadaşlık ortamında ne bugün nede yarın bir sıkıntı oluşturacağını düşünmüyorum” diye konuştu.

Kampın yorucu geçtiğini vurgulayan defans oyuncusu, “Dün sabah antrenmanında iki setlik bir çalışma yapacakken dört set çalıştık (gülerek). 2.5 saat boyunca yorucu bir antrenman yaptık. Ama bunlar bizim için. Hocalarımız bizim daha iyi olmamız için bu kadar çalıştırıyor. Bu kadar yorucu geçen bir dönemden sonra Bayram iznimizde 3 günden 4 güne çıktı" dedi./FERDİ DURDU

Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
'İYİ BİR TAKIM OLACAĞIZ'