26 Ocak 2014 Pazar, 18:59
“İYİ OYNAMADIK AMA GALİP GELMESİNİ BİLDİK”
 Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’da futbolcular galibiyeti kutluyor. 
Takıma devre arasında katılan orta saha oyuncusu Rahman Oğuz Kobya, Sarıyer karşısında iyi oynamamalarına karşın galip gelmesini bildiklerini söyledi.
Kobya, şampiyonluk yolunda önemli bir 3 puan aldıklarını ifade ederek, “Belirli bölümlerde iyi oynadık. Bazı bölümlerde oyunun üstünlüğünü rakibe kaptırdık. Ama önemli olan kazanmaktır. Şampiyonluğa giden yolda kötü oynasanız da kazanmasını bileceksiniz. Bu çok önemli bir faktör. Sarıyer karşısında çok iyi oynamasak da kazanmasını bildik. Herkesin kalbi bir olunca, Allah yardım ediyor. Kötü oynarken de kazanmasını bildik. Mutluyuz” dedi.
Tecrübeli futbolcu, ilerleyen haftalarda daha iyi bir grafik ortaya koyacağını kaydederek, “1,5 aylık bir idmansızlık dönemim vardı. 15 günlük bir idmanla bugün sahadaydım. Çok iyi oynadığımı düşünmüyorum ama elimden geleni yaptığıma inanıyorum. Daha tempolu bir hale gelmek içinde oyunda kalmak istedim. 2-3 hafta sonra daha iyi bir şekilde sahada olacağım” ifadesini kullandı.
Sağ bek oyuncusu Necdet Kaba ise, herkesin desteğiyle şampiyonluk ipini göğüsleyeceklerini belirterek, şunları söyledi: 
“Hocaların tercihidir. Hoca isterse oynatır ya da oynatmaz. Ben her zaman elimden geleni yapmaya çalışacağım. Takıma yeni bir hoca, yeni bir şans ve yeni bir ruh geldi. İyi de bir kamp dönemi geçirdik. Hocamızın da teknik direktörlük kariyerinde ilk maçıydı. Bu galibiyeti hocamıza armağan ediyoruz. Ramazan da güzel golle atıyor. Onunda ayağına sağlık. Biz çok iyi bir takımız. Kötü anlar yaşadık. Şampiyonluğa giden bir takımın mağlup olmaması kadar sahamızda mağlup olduk. Kötü günler yaşadık ama en ufak bir parçalanma olmadı. Bundan sonrada da olmayacak. Kimse böyle bir beklenti içerisine girmesin. Burada oynayan oynamayan herkes aynı primi alıyor. Bunu dünyanın hiçbir yerinde göremezsiniz. Geldi bugün Mert hocada bize katıldı. 'Siz ne prim alıyorsanız, bende aynı primi alacağım' dedi. Böyle olunca da Allah bir şekilde veriyor. Binlerce şükürler olsun. Hatayspor ile aramızdaki puan farkı da 7’ye düştü. Bu fark kapanır. Önemli olan bizim galip gelmemiz. Biz kazandığımız sürece onlar strese girecek. Herkes bize destek olsun. Ben inanıyorum ki şampiyon olacağız.”
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
“İYİ OYNAMADIK AMA GALİP GELMESİNİ BİLDİK”