30 Ağustos 2014 Cumartesi, 18:36
İZMİR FUARI’NIN ONUR KONUĞU MALATYA STANDINDA KAYISI DÖNERİ İKRAMI
İzmir 83. Enternasyonal Fuarı’nda Malatya standını ziyaret edenlere kayısı döneri ikram ediliyor. 
Malatya ve Diyarbakır’ın onur konuğu olduğu İzmir 83. Enternasyonal Fuarı, 7 Eylül’de sona erecek. Malatya Valiliği, Büyükşehir Belediye Başkanlığı, kurum ve kuruluşların işbirliği ile düzenlenen Malatya standında kayısı döneri ikram edilirken uzun kuyruklar oluşuyor. Halk Eğitim Merkezi ile Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş. elemanları tarafından ise Malatya yöresine ait türküler seslendirildi. Davul zurna eşliğinde halay çekenlere ziyaretçiler de eşlik etti.
Bu arada Darende standında incelemelerde bulunan Darende Belediye Başkanı Süleyman Eser, fuarlara katılmanın tanıtım açısından önemli olduğunu belirterek, Darende olarak Malatya standında yer alıp, ilçemizin tarihi ve kültürel yerlerini tanıtıyoruz” diyerek emeği geçenlere teşekkür etti. 
Malatya eski Sosyal Hizmetler İl Müdürü iken Manisa Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne atanan Murat Konan da, Malatya standını ziyaret etti. Konan yaptığı açıklamada, “Doğduğum şehrin standını gezerken oldukça duygulandım. Türkiye’nin önemli büyük şehirlerinden İzmir gibi bir yerde ilin sosyal, kültürel ve tarihi açısından tanıtılması önemlidir” ifadelerini kullandı.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
İZMİR FUARI’NIN ONUR KONUĞU MALATYA STANDINDA KAYISI DÖNERİ İKRAMI