14 Temmuz 2015 Salı, 15:39
KALEYİ 'ÇETİN' ELLERE TESLİM ETMEK İSTİYORLAR

Bir taraftan Bolu’da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Yeni Malatyaspor’da, öte yandan da 4 koldan transfer çalışmaları sürdürüyor. Sarı kırmızılıların transfer listesinde kaliteli yerli bir kaleci yer aldığı öğrenildi.

Yeni sezona güçlü bir kadro kurmak isteyen Yeni Malatyaspor, dört koldan transfer çalışmalarını sürdürüyor. Dış transferde Azad Filiz, Sunday Mba, Kemal Cingirt, Kamil İçer ve İskender Alın’ı kadrosuna katan sarı kırmızılılar, gözünü şimdide yerli ve kaliteli bir kaleci transferine dikti. Transfer listesinde yer alan birçok kaleci ile görüşmeyi planlayan sarı kırmızılılarda öncelik Galatasaray’ın alt yapısından yetişen kalecilerin olduğu öğrenildi. Yeni Malatyaspor, bir zamanlar Galatasaray’ın kalesini koruyan ve şimdi ise Süper Lig takımlarından Çaykur Rize’de forma giyen Aykut Erçetin’i radarına aldı. Takımıyla sözleşmesi 31 Mayıs 2015 tarihinde biten 33 yaşındaki tecrübeli file bekçisiyle bir görüşme yapacağı planlayan sarı kırmızılı yönetim, gelecek cevaba göre transfer politikalarını sürdüreceği öğrenildi. Aykut’tan olumsuz yanıt alınması üzerinde Galatasaray’ın 23 yaşındaki genç kalecisi Eray İşcan’a yöneleceği öğrenildi. 2018’e kadar takımıyla sözleşmesi olan futbolcunun 1 yıllığına kiralanacağı öğrenildi.

 

AYKUT ERÇETİN KİMDİR?

Aykut Erçetin 14 Eylül 1982 tarihinde Almanya’nın Göppingen şehrinde doğdu. Türk futbolcu Aykut'un Annesi Sakarya, babası ise Marmara Ereğlisi'nde doğsa da daha sonra Almanya'ya göç ettikleri için Aykut, Almanya'da doğmuştur. Şu anda Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'da forma giymektedir. Mayıs 2015 tarihinde sözleşmesi biten tecrübeli eldivenin, 2014-15 sezonu başında kadrosuna Sinan Bolat'ı katan Galatasaray ile sözleşmesi uzatılmayan Erçetin, İstanbul Başakşehir FK, Konyaspor, Mersin İdman Yurdu, Adanaspor ve Elazığspor gibi kulüplerle görüşse de 18 Ağustos 2014 günü Mehmet Özdilek'in çalıştırdığı Rizespor'a transfer oldu. Çaykur Rizespor ile sezon içinde sadece 1 maça çıkan Aykut, Serkan Kırıntılı’ya kaleyi kaptırdı. Sadece kupa maçlarında şans bulan tecrübeli eldivenin sözleşme yenilemeyeceği öğrenildi./FERDİ DURDU

Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
KALEYİ 'ÇETİN' ELLERE TESLİM ETMEK İSTİYORLAR