23 Ağustos 2015 Pazar, 16:58
KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR
KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR
Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmet kalitesinin artırılması amacıyla Nisan ayında başlatılan ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi çalışmalarında sona yaklaşıldı. 
Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Strateji Geliştirme Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kalite Yönetim Sistemi çalışmasına, büyükşehir belediyesine bağlı daire başkanlıklarında görevli personel katıldı. Özel bir firma tarafından verilen Kalite Yönetim çalışmasının son toplantısına, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ercan Turan başkanlık etti.
Kalite Yönetim Sistemi ile olumlu bir sürecin başladığını ifade eden Genel Sekreter Yardımcısı Ercan Turan, “Büyükşehir Belediyesi olarak biz ne kadar başarılı olursak bu bizim kişisel ve bilimsel itibarımızı artırdığı gibi toplumsal itibarımızı da artırır. Bu çok büyük ve yönetimi kolay olmayan bir organizasyon. Bunu hep birlikte yapacağız. Hepimiz bir dişlinin çarkları gibiyiz. Her bir dişli sürece katıldığında çok daha büyük iş yapacağımıza inanıyorum. Olumlu bir sürecin başladığını düşünüyorum. Farklı alanlarda çalışmalarımız devam edecek. Biz hizmette minimum enerjiyle maksimum kaliteyi yakalayacağız” diye konuştu.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR