14 Temmuz 2015 Salı, 15:16
KAMPTA GEVREK ŞOV
KAMPTA GEVREK ŞOV

PTT 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor'un kulüp başkanı Adil Gevrek, takımın Bolu Gerede'deki kamp çalışmaları ziyaret ederek, kamp hakkında bilgiler aldı.

Yeni Malatyaspor'un Spor Toto 2. Lig'den PTT 1. Ligi'ne çıkmasında büyük emeği olan başkan Gevrek, takımı Bolu Gerede'deki birinci etap kamp çalışmalarında yalnız bırakmadı. Takımın kampını ziyaret eden, eşofmanlarını ve spor ayakkabılarını giyerek, idman sahasına inen genç başkan, top sektirerek, transfer çalışmalarında yaşamış olduğu stres üzerinden attı.

Ziyaret esnasında son transfer İskender Alın ve Kemal Cingirt ile resmi sözleşmede imzalayan Gevrek, takımın antrenmanını yakından takip etmeyi de ihmal etmedi. Sarı kırmızılı takımın idmanını yakından takip eden Gevrek, topla birlikte basın mensuplarına da poz vermeyi ihmal etmedi. Yeni transferlere taş çıkaran Gevrek, ayağında top sektirmeye başlayınca Sportif Direktör Ali Ravcı’nın ilgisini çekmeyi başardı.

Ravcı, ‘Adil Gevrek Başkanı’da kampta deneyip takıma dahil edeceğini söylemesi üzerine’ Gevrek daha çok top sektirdi. Başkan Gevrek’in neşeli halleri dikkatlerden kaçmazken, kampta bulunan tüm futbolcular ile de yakından ilgilenmeyi ihmal etmedi./FERDİ DURDU

Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
KAMPTA GEVREK ŞOV