11 Ağustos 2015 Salı, 12:20
KARTAL VE ÇALIK İLE İPLER KOPTU
KARTAL VE ÇALIK İLE İPLER KOPTU

KARTAL VE ÇALIK İLE İPLER KOPTU

PTT 1.Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor sıcak saatler yaşamaya devam ediyor. Sarı kırmızılı kulüpte Serkan Çalık krizinden sonra Samed Kartal krizi de patlak verdi. Geçen sezon sarı kırmızılı ekip ile Şampiyonluk yaşayan iki futbolcunun da, takımdan kesin olarak ayrıldığı iddia edilirken, sarı kırmızılı kulüpten resmi bir açıklama gelmedi.

PTT 1.Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor’da ligin başlamasına 1 hafta kala sıcak saatler yaşanıyor. Takımın Bolu kampına katılan forvet oyuncusu Samed Kartal ve orta saha oyuncusu Serkan Çalık’ın takımdan ayrılmak istediği öğrenildi. Sözleşmesi 2016 yılına kadar devam eden yetenekli oyuncuların, takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Önceki gün Malatya Söz Gazetesi olarak okuyucularımıza duyurduğumuz ‘Ayrılık’ haberi hakkında net bir açıklama gelmezken, iki futbolcunun da henüz Malatya’da ki çalışmalara dahil olmadığı dikkatlerden kaçmadı. İstanbul’da bulunan kulüp Başkanı Adil Gevrek ile bir görüşme yapan iki futbolcu da, kesin olarak takımdan ayrılmak istediğini Gevrek’e ilettikleri öğrenildi. Telefon ile ulaştığımız Kulüp Başkanı Adil Gevrek, konu hakkında açıklama yapmaktan kaçınırken, “Bakalım gidecekler mi, gitmeyecekler mi?” diyerek açıklama yapmadı.

Yeni sezonun ilk maçı olan 1461 Trabzonspor maçını hazırlıklarını Malatya’da sürdüren Yeni Malatyaspor’da, Samed Kartal ve Serkan Çalık henüz takıma katılmadı. Orta saha oyuncusu Serkan Çalık’tan sonra, forvet oyuncusu Samed Kartal’ında takımdan ayrılmak istediği öğrenildi. İki futbolcu Cuma günü yapılan Sağlık kontrolüne de katılmadı.

2016 yılına kadar sözleşmesi devam eden iki yetenekli oyuncunun takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Teknik direktör Yücel İldiz’in forvet oyuncusu Samed Kartal’ı kadroda istemediği, Serkan Çalık’ında kulüpten alacakları yüzünden ayrılmak istediği iddia edildi. Sarı kırmızılı kulüpten henüz net bir açıklama gelmezken, konunun birkaç gün içinde netlik kazanacağı öğrenildi.

Yeni Malatyaspor’lu yöneticilerden net bir açıklama gelmedi. Konu ile ilgili ulaştığımız Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ali Ravcı, “Bizimle Birlikte Değiller” açıklaması yaparken, Kulüp Başkanı Adil Gevrek ise şu açıklamayı yaptı. Gevrek, “Bakalım gidecekler mi, gitmeyecekler mi?” dedi.

Yeni Malatyaspor’dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Serkan Çalık’tan sonra Samed Kartal’a da birçok kulüp kancayı attı. Serkan Çalık’ın büyük oranla Galatasaray’dan eski takım arkadaşı Ayhan Akman’lı Sarıyer ile prensipte anlaşmaya vardığı öğrenildi. Samed Kartal’da 2.Ligden birçok takım radarına aldı. Kartal’ın 2.Lig ekiplerinden Pendikspor, Menemen Belediyespor, Keçiörengücü, Aydınspor 1923 takımlarıyla dirsek temasında olduğu öğrenildi.

Geçen sezon öncesi takıma transfer olan Serkan Çalık ve devre arası takıma transfer olan Samed Kartal sarı kırmızılı forma ile Şampiyonluk yaşadı. Geçen sezon Şampiyonluk kadrosunda 33 maça çıkan Serkan Çalık, sarı kırmızılı formayla 5 golü bulunuyor. Samed Kartal ise 8 maça çıktı. 8 maça çıkan Kartal’ın, sarı kırmızılı forma ile 2 golü bulunuyor.

Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
KARTAL VE ÇALIK İLE İPLER KOPTU