23 Ocak 2014 Perşembe, 10:16
KAYSERİ’DE OTOBÜS ŞARAMPOLE YUVARLANDI: 21 ÖLÜ 29 YARALI
KAYSERİ’DE OTOBÜS ŞARAMPOLE YUVARLANDI: 21 ÖLÜ 29 YARALI

Kayseri'de 21 kişinin ölümü, 29 kişinin de yaralandığı kazada hayatını kaybedenlerden 9'unun ismi belli oldu.
kazada, Ömer Abanoz (20), Nevzat Cemiloğlu (39), Mervan Karaman (19), Tekin Karasu, Uğur Gökhan Akdeniz, Hüseyin Çıplak, Naim Demir, Mikail Yeler, İzzet Karahan hayatını kaybetti.

'KUCAĞIMDAKİ BEBEĞİMDEN HABER ALAMIYORUM'

Kayseri’de meydana gelen ve 21 kişinin hayatını kaybettiği trafik kazasında yaralı olarak kurtulan Asım Aydın, “Gözümü açtığımda otobüs takla atıyordu” dedi.

Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde meydana gelen ve 21 kişinin hayatını kaybettiği trafik kazasında yaralanan Asım Aydın (30) kazayı anlattı. Kaza anında otobüsün içinde uyuduğunu söyleyen Aydın, “Hava yağmurluydu sadece takla attığını gördüm. Gözümü açtığımda takla atıyorduk. Kar yağıyordu ve otobüs süratliydi. Kazadan sonra otobüsün içinde çocuklarımı arıyordum ama bir türlü bulamadım. Ölüler vardı ve ben kendimden geçtim orada. Otobüsün içindeyken tek hatırladığım takla attığımızdı onun dışında bir şey hatırlayamıyorum. Kendime geldiğimde açık yerler vardı. Ön cam açıktı. Ön cam patlamıştı ben de oradan dışarı çıktım” dedi.

“KUCAĞIMDAKİ BEBEĞİMDEN HABER ALAMIYORUM”
Aynı kazada yaralanan Selcan Aydın da, “Tek hatırladığım arabanın alt üst olduğuydu. Başka hiçbir şey hatırlayamıyorum. İstanbul’dan Muş’a gidiyorduk. Biz 5 kişiydik. Ben, eşim, iki çocuğum ve görümcem. Kaza anında uyuyordum. Kucağımda bebeğim vardı. Ama şimdi bilmiyorum nerde? Arabanın altındaydım. Kar vardı. Karı kazdım öyle çıktım. Bacağımın zaten kırılıp kırılmadığını o zaman hissetmiyordum. Hastaneye geldikten sonra fark ettim” ifadelerini kullandı.

Öte yandan, dün meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybedenlerin sayısı 21’e yükselirken, 29 kişinin de yaralandığı öğrenildi.

OTOBÜS ŞARAMPOLE YUVARLANDI: 21 ÖLÜ 29 YARALI

Edinilen bilgiye göre, Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesine bağlı Olukkaya köyü yakınlarında meydana gelen trafik kazasında, bir yolcu otobüsü aşırı buzlanma nedeniyle şarampole devrildi. Kazada, ilk belirlemelere göre 21 kişi hayatını kaybederken, 29 kişi de yaralandı. Yaralılar ve hayatını kaybedenlerin çıkarılması için 112, jandarma ve akut ekipleri ile itfaiye ekipleri büyük çaba sarf etti. Yaralılar, Pınarbaşı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kurtarılma çalışmaları devam ediyor.

Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
KAYSERİ’DE OTOBÜS ŞARAMPOLE YUVARLANDI: 21 ÖLÜ 29 YARALI