15 Mart 2014 Cumartesi, 18:55
KAZANCIOĞLU, MASİAD VE MAİKAD'I ZİYARET ETTİ
Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Fikret Şinasi Kazancıoğlu, büyükşehir belediye başkanı olduğunda genel sekreterinin akademisyen bir bayan olacağını söyledi.
Kazancıoğlu, yerel seçim çalışmaları kapsamında Malatya Sanayici ve İş Adamları Derneği (MASİAD) ile Malatya İş Kadınları Derneğini (MAİKAD) ziyaret etti.
MASİAD Başkanı İbrahim Güngör, Kazancıoğlu'na ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, başarılar diledi.
MAİKAD Başkanı Prof. Dr. Göknur Aktay, Kazancıoğlu'na yerel seçimlerde başarılar dileyerek, "Sivil toplum kuruluşlarının toplum yararına projelerde önemli görev ve sorumlulukları var. Malatya'mız ve ülkemiz adına yerel seçimlerin hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Çalışmalarınızda da başarılar diliyoruz" ifadesini kullandı.
MHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Fikret Şinasi Kazancıoğlu, sivil toplum örgütlerini çok önemsediklerini ifade ederek, "Farkındalığı yüksek, donanımlı arkadaşlarımızın görev aldıkları bir yer. Onun için sivil toplum örgütü diyorum. Sivil toplum örgütleri çok önemli. Sizler gibi durumdan vazife çıkaran yapımızla büyükşehir belediye başkan adayı oldum. Malatya'nın gereklerini ve gerçeklerini sizler gibi iyi biliyorum. Malatya'nın gelecek hikayesini oluşturmak adına sizlerle istişare içerisinde olacağız" dedi.
Kazancıoğlu, kadın seçmenlerin erkek seçmenlerden fazla olduğunu kaydederek, "Kadın seçmenimiz, erkek seçmenimizden 14 bin fazla. Ama hizmet noktasında geri noktadalar. Merkeze 20 kilometre uzaklıkta bir yerde yaşlı bir teyzemiz, hastane dışında şehri görmemiş. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı olduğum takdirde büyükşehir genel sekreterim Malatya'da doğmuş, büyümüş, burada yaşayan ve görev yapan akademisyen bir hanımefendi olacak. Atanmışlarda en yüksek makam büyükşehirlerde genel sekreterdir. genel sekreterim akademisyen bir hanımefendi olacak. Hem bayanların olmaları gereken yerde olmadıklarını düşündüğümden hem de o hanımefendinin donanımlı olmasından dolayı bunu Malatya kamuoyuna hediye etmek istiyorum" diye konuştu.
Bayanlara yönelik çok ciddi projelerinin olduğunu da ifade eden Kazancıoğlu, "Malatya toplumundaki hedef kitlem gençler ve bayanlar. Çünkü onlar bu şehrin belirleyicileri. Aynı zamanda şehrin yükünü çekiyorlar. Bu noktada bayanlarımıza ve gençlerimize yönelik projelerimiz var" şeklinde konuştu.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
KAZANCIOĞLU, MASİAD VE MAİKAD'I ZİYARET ETTİ