05 Şubat 2014 Çarşamba, 14:07
KENAN IŞIK'IN ENİŞTESİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
CENAZEYE KENAN IŞIK DA KATILDI Tiyatro sanatçısı ve sunucu Kenan Işık'ın vefat eden eniştesi Yakup Kıyıcı, Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde toprağa verildi.  Malatya'nın Çukurdere Mahallesi Zapçıoğlu Caddesi'nde oğlu Osman Kıyıcı (42) ile yaşayan Yakup Kıyıcı (88), yaşlılığa bağlı rahatsızlığı nedeniyle evinde vefat etti. Yeşilyurt ilçesi Yakınca beldesi Merkez Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Kıyıcı, buradaki mezarlığa defnedildi.
Cenaze namazına; Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Canal, Yakınca Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Helvacı, Saha Komiserleri Derneği Başkanı Recep Menevşe, tiyatro sanatçısı ve sunucu Kenan Işık, bazı sivil toplum kuruluşu temsilcileri, Işık ve Kıyıcı aileleri katıldı.
Kenan Işık'ın uzun yıllar önce vefat eden ablasının eşi olan Yakup Kıyıcı’nın vefat etmesiyle ilgili bazı basın organlarında çıkan haberlerin yanlış olduğunu söyleyen Malatya Devlet Hastanesi doktorlarından Yakup Kıyıcı'nın damadı Turan Özer, “Bazı medya organlarında kayınpederimin ölümü şüpheli olarak geçiyor. Adli Tıp Raporu'nda darp olmadığı ve normal öldüğü şeklinde rapor verildi” dedi.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
KENAN IŞIK'IN ENİŞTESİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI