28 Mart 2024 Perşembe, 02:04
Kendine Değil, Kentine Çalışan Bir Belediye Olacağız
Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Şehir Planlamacısı Murat Aslan,  Ben ekibimle beraber  "Sadece Kendine ve Yandaşa Değil, Kentine ve Milletine Çalışan Bir Ekip Olacağız " Dedi.
Yeniden Refah Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Şehir Planlamacısı Murat Aslan,  Malatya'nın  bu çalışmalarla ayağa kalkması  çok zor görünüyor. İktidarın belediye başkan adayları  vatandaşa gerçekler yerine  hayal  satıyorlar dedi.
Bugün Vuslat TV'de katıldığı  bir  programda 13  yıl  önce Malatya'da  bir  dergiye yazdığı  köşesinde olası  bir  Malatya depreminin  sonucunun  nasıl  olacağını neredeyse 6 Şubat depreminde  birebir  yaşanmasının  kendisini  çok üzdüğünü söyledi. Murat Aslan, Türkiye geneli  bir  çok  projede  kendisinin imzasının  olduğunu , Malatya'da ilk  yapılan  TOKİ ve  Organize sanayi  bölgesi  yerleşkesinde yine  kendisinin imzası  olduğunu dikkat çekti. Maalesef  benim  üzüldüğüm 35 yıllık bir iş  deneyimim olmasına rağmen Malatya'da  hiç  bir  Allah'ın  kulunun  kendisini  aramadığını  Bilgi  ve Birikimimden  faydalanmadığının altını  çizdi.
Şehir Planlamacısı Murat Aslan, Şehri  yönetenlerin bizler gibi  ömrünü  bu  işlere adamış  insanlardan  faydalanarak  istişare  etselerdi  Ne 24 Ocak 2020'de ki Elazığ Sivrice Depreminde, nede 6 Şubat Kahramanmaraş Depremlerinde  bu kadar  insan  ölmez   bu  kadar  ağır  sonuçlar  çıkmazdı.  Vuslat TV ekranlarından  milletimize söz  veriyorum eğer  göreve  seçil ipte gelirsek  1 Nisan sabahı itibarıyla sahada  olup milletimizle  birlikte bu  kenti  ayağa kaldırmanın  startını  vereceğiz. Ben ekibimle beraber  "Sadece Kendine ve Yandaşa Değil, Kentine ve Milletine Çalışan Bir Ekip Olacağız " Dedi.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
Kendine Değil, Kentine Çalışan Bir Belediye Olacağız