14 Mayıs 2016 Cumartesi, 18:13
KEREM YILDIRIM HAKKARİ SALDIRISINI KINADI
 Eğitim-Bir-Sen Malatya Şube Başkanı Kerem Yıldırım geçtiğimiz gün Hakkari’nin Çukurca İlçesinde bölücü terör örgütü PKK tarafından gerçekleştirilen terör saldırısını kınayarak saldırıda şehit düşen güvenlik güçlerine Allah’tan rahmet diledi.
Terör saldırılarının Türkiye'ye ve bütünlüğüne yapıldığını ifade eden Yıldırım, “Son dönemde yoğunlaşan terör saldırıları, terör örgütlerinin son çırpınışları ve yok oluş ve feryatlarıdır. İçeriden ve dışarıdan beslenen terör örgütlerinin hain planları ve amaçları ne olursa olsun 78 milyonun hep birlikte geleceğe yürüyüşünü engelleyemeyecektir. Türkiye'nin önünü kesmek, milletimizin moralini bozmak, kardeşlik hukukunu bitirmek için saldırılar yapan terör örgütleri hedeflerine ulaşamayacak, gelecek umudumuzu söndüremeyecektir. Gün içeriden ve dışarıdan beslenen terör örgütlerine, karşı topyekün, el ele, omuz omuza olma günüdür. Gün Türkiye'nin, milletimizin ve Müslüman coğrafyanın, kandan, emperyalizminden, sömürüden, zulüm ve terörden arındırılması için birlik olma, terör örgütlerine, terör örgütlerine silah dahil lojistik destek veren yabancı güçlere, eli kanlı terör örgütlerinin reklamını yapanlara karşı ortak hareket etme, bin yıllık desende, bin 400 yıllık İslam kardeşliğinde buluşma günüdür” diye konuştu.
Yıldırım, konuşmasında Bangladeş Yönetimi tarafından suçsuz yere idam edilen Cemaat-i İslami lideri Şehit Rahman Nizami’ye de Allah'tan rahmet dileyerek Nizami’yi idam eden Bangladeş yönetimini lanetledi.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
KEREM YILDIRIM HAKKARİ SALDIRISINI KINADI