19 Ocak 2022 Çarşamba, 21:11
Keskin’den Galerici Esnafına Geçmiş Olsun Ziyareti

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, sundurmaların çökmesi sonucunda 15 aracın zarar gördüğü Yeşiltepe Galericiler Sitesi’ne giderek burada esnaflara geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

 

Yeşiltepe Galericiler Sitesinde yoğun kardan dolayı sundurmalar çökmesi sonucunda 15 araç altta kalarak hasar gördü. 

 

Can kaybı ve yaralının olmadığı olay sonrasında Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin Yeşiltepe Galericiler Sitesine giderek, burada esnaflara geçmiş olsun dileklerinde bulundu ve mağduriyetin giderilmesi ve yeni olayların yaşanmaması için gereken girişimlerde bulunacaklarını ifade etti.

 

Keskin, “Ölü ve yaralının olmaması en büyük tesellimiz. Valimiz Sayın Aydın Baruş, yaşanan çökme sonrasında Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğünden bir heyeti görevlendirerek hasar tespit çalışmalarına başlanmıştır. Valimiz Sayın Aydın Baruş’a teşekkür ediyoruz. Malatya Büyükşehir Belediyemiz ekiplerini yönlendirmiştir. Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’a, olay sonrasında esnafımızın yanına gelen Yeşilyurt Belediye Başkanımız Mehmet Çınar ve Battalgazi Belediye Başkanımız Osman Güder’e ayrıca teşekkür ediyoruz.  Esnafımızın yaralarının sarılması için gereken girişimlerde bulunacağız. Esnafımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz. Rabbim daha büyük kaza ve belalardan korusun” dedi.

Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
Keskin’den Galerici Esnafına Geçmiş Olsun Ziyareti