27 Ocak 2014 Pazartesi, 11:26
KIRTASİYE FUARI, ÜRETİCİ VE PERAKENDECİYİ BULUŞTURDU
Malatya’da düzenlenen Kırtasiye Fuarı, üretici ve perakendeciyi buluşturdu.
Malatya merkezli Doğan Atlas Kırtasiye ve Ofis Ürünleri Ltd. Şti ile TEMAT Kırtasiye ve Büro Ekipmanları A.Ş. tarafından organize edilen Doğu Anadolu Kırtasiye ve Ofis Ürünleri Fuarı, kırtasiye üreticileri ile perakendeci kırtasiye esnafını Malatya’da bir araya getirdi.
Aksaç Otel’de düzenlenen ve 24-26 Ocak tarihleri arasında açık kalan Kırtasiye Fuarı’nda yaklaşık 25 ilden gelen çok sayıda perakendeci kırtasiye esnafı ziyaret etti ve gelecek eğitim-öğretim sezonuna yönelik ihtiyaçları için fuarın sağladığı avantajlardan yararlanarak yeni sezon siparişlerini verdi.
Kırtasiye Fuarı’nın düzenleyen Doğan Atlas Kırtasiye ve Ofis Ürünleri Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Doğan, kırtasiye sektörünün teknolojik yeniliklerle sürekli gelişen ve dinamizm içeren bir sektör olduğuna dikkat çekerek, kırtasiye ve ofis ürünleri alanındaki bu yeniliklerin fuarlar sayesinde Anadolu kentlerindeki perakendeci esnafa ulaştırıldığını söyledi.
Düzenledikleri Kırtasiye Fuarı’na 3 gün içinde 25 ilden çok sayıda ziyaretçi geldiğini ve fuarın sağlamış olduğu büyük ekonomik avantaj ve ödeme kolaylığı ile yeni sezon siparişini vermeye başladığını belirten Şahin Doğan, “Fuar çatısı altında kırtasiye sektörünün aktörlerini, yani üretici, ithalatçı, dağıtımcı ve perakendeci kırtasiye ve kitapçı esnafını bir araya getirmenin memnuniyetini yaşıyoruz. Fuara büyük bir ilgi oldu” diye konuştu.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
KIRTASİYE FUARI, ÜRETİCİ VE PERAKENDECİYİ BULUŞTURDU