03 Mart 2014 Pazartesi, 16:35
KITLIK, ESNAFI GEZİP PROJELERİNİ ANLATTI
 Malatya Merkez İlçe Battalgazi Belediye Başkanlığı adayı Fahrettin Kıtlık, esnafı gezip tek tek projelerini anlatarak, “Bize güveniyorsanız oy verin” dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi’nin Battalgazi Merkez İlçe Belediye Başkanlığı adayı Fahrettin Kıtlık, beraberinde partililer ile birlikte ikinci el oto pazarı, Ali Baba Mezarlığı’ndaki şehit ülkücülerin kabristanlığını ve Battalgazi esnafını ziyaret etti.
İlk olarak ikinci el oto pazarını ziyaret eden Kıtlık, esnafın sıkıntı ve taleplerini dinledi. Esnafa projelerini de anlatan Kıtlık, yerel seçimlerde de destek istedi.
Kıtlık ve beraberindekiler daha sonra Ali Baba Mezarlığı’ndaki şehit ülkücülerin kabristanlığını ziyaret ederek burada Kur’an-ı Kerim okuyup dualar etti.
Kıtlık’ın son durağı Battalgazi ilçesi oldu. Battalgazi’deki esnafı ziyaret eden Kıtlık, esnaf ile sohbeti esnasında partiye değil, adaya ve gerçekten hizmet yapacak kişiye oy verilmesi gerektiğini belirterek, “Bize güveniyorsanız oy verin” dedi.
Battalgazi’de yapmayı düşündüğü projelerini anlatan Kıtlık, “Battalgazi’ye herhangi bir yatırım yapılmadığını gördüm. Esnafımız oldukça dertli. Vatandaşlar özellikle yollardan yana sıkıntılı. Biz yönetime geldiğimiz takdirde burada su sporunu yaygınlaştırıp, baraj kenarına da yatırımlar yaparak, bu bölgeyi kalkındırıp, hak ettiği seviyelere getireceğiz” ifadelerini kaydetti.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
KITLIK, ESNAFI GEZİP PROJELERİNİ ANLATTI