02 Eylül 2014 Salı, 18:44
KIZILAY’DAN ESENLİK GENEL MÜDÜR HULUSİ BOYRAZ’A PLAKET
 Kızılay tarafından başlatılan ‘Telafer’e El Uzat’ kampanyası kapsamında Malatya Büşükşehir Belediyesi Esenlik Şirketince sağlanan bir tır dolusu yardım nedeniyle Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz’a teşekkür plaketi verildi. 
Törende konuşan Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz, “Öncelikle Kızılay’a, yardımların mağdur ve mazlum halka ulaşmasında gerçekleştirmiş olduğu çabalardan dolayı şirketimiz ve vatandaşlarımız adına yürekten teşekkür ediyoruz. Daha önce Malatya Büyükşehir Belediyesi ve Kızılay aracılığı ile Filistin, Somali ve Suriye’ye de gıda yardımlarımızı ulaştırabilmiştik. Millet olarak tarihi ve insani sorumluluklarımızı yerine getirebilmemiz için bizlere ön ayak olan, yolumuzu açan böylesine bir kuruluşumuz olduğu için gurur duyuyoruz. Bizler bugün mazlumun ve mağdurun yardımına koşan Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin yüz akı Kızılay’ımızın bir kez daha yanında olmaktan, bu kutlu kervana katılmaktan ötürü onur duyuyoruz’ dedi.
Kızılay Malatya Şube Başkanı Umut Yalçın da, "Türk Kızılay’ı tarafından daha önceki yıllarda başlatılan kampanyalarımız ile gerek Somali, gerekse Van depremi operasyonlarımızda Malatya’nın ulusal bazda en önemli markası olan Esenlik tarafından ‘Telafer’e El Uzat’ kampanyamıza yapmış olduğunuz katkı ile Malatya’mızın göğsünü bir kez daha kabartmış bulunmaktasınız” dedi.
Yalçın, teşekkür plaketini Boyraz’a takdim etti.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
KIZILAY’DAN ESENLİK GENEL MÜDÜR HULUSİ BOYRAZ’A PLAKET