18 Mart 2015 Çarşamba, 13:26
KIZLAR RAKİBİNİ BEKLİYOR

Türkiye Kadınlar Futbol 3. Lig 7. Grup'ta normal sezonu 2. sırada tamamlayan Malatya Bayanlar Spor Kulübü'nün Play-Off'taki rakibi belli oldu.

Kadınlar 3. Lig Play-off 1. Tur kuraları Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Merkezi'nde çekildi.

Kulüplerin internetten canlı olarak izleyebildikleri kura çekimi sonucunda, gruplarını birinci ve ikinci sırada bitiren takımlar arasındaki eşleşme aşağıdaki şekilde oluştu. Müsabakalar 21-22 Mart 2015 tarihlerinde aşağıda belirtilen saha ve saatlerde oynanacak.

Malatya Bayanlar Spor Kulübü, Erzincan Demirkent Sentetik Sahası'nda 21 Mart Cumartesi günü 11.00'da 5. Grubun birincisi ile karşılaşacak.

 

-Henüz karşılaşacağı takım belli olmadı-

Malatya Bayanlar Spor Kulübü, Play-Off ilk maçında 5. Grubun birincisi ile karşı karşıya gelecek. Ancak grupta ilk 2 sırada bulunan takımların ASKF'ye yaptıkları itirazlar sonucunda grup birincisi henüz belli olmadı.

Grup'ta birinci sırada yer alan takımın belirlenmesi için yoğun mesai harcanırken, Malatya Bayanlar Spor Kulübü ise rakibini beklemeye başladı.

Buna göre; Malatyalı bayanlar 30 puanlı iki takımda ya Kavak Meydanspor ya da Giresun Sanayispor ile karşı karşıya gelecek.

Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
KIZLAR RAKİBİNİ BEKLİYOR