20 Mart 2015 Cuma, 17:21
KIZLAR SAHAYA İNİYOR

Malatya Bayanlar Spor Kulübü, 2. Lige yükselme Play-Off ilk karşılaşmasında Trabzon Kavakspor ile karşılaşacak.

Türkiye Kadınlar Futbol 3. Lig 7. Grubu ikinci sırada bitirerek, Play-Off'ta mücadele etme hakkını elde eden Malatya Bayanlar Spor Kulübü, 5. Grubun birincisi Trabzon Kavakspor ile eşleşti. Mavi-kırmızılı ekip, yarın saat 11.00'da Erzincan Demirkent Sentetik Saha'da oynanacak olan karşılaşmadan galibiyetle ayrılıp, Play-Off'ta yoluna iyi bir şekilde devam etmek istiyor.

Malatya Bayanlar Spor Kulübü Başkanı Kulüp Başkanı LeventEnginol, “ Bu sene yeni bir yapılanma ile sezona başladık. Güzelde bir takım kurduk. Malatya’da bayanları temsil eden tek takımız. Kızlarımızın sezon içinde güzel bir performans göstererek, Play-Off’a katılma hakkı elde ettiler. İlk öncelikle bu başarılarından dolayı kızlarımızı kutluyorum. Play-Off’ta başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Enginol, Play-Off'ta başarılı olacaklarına inandıklarını belirterek, "Biz Play-Off’a iyi hazırlandık. Rakibimiz kim olursa olsun. Önemli değil. Biz kazanmak için sahaya çıkacağız. Kızlarımıza güveniyorum. Başaracak kapasiteye sahipler" dedi./FERDİ DURDU

Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
KIZLAR SAHAYA İNİYOR