18 Haziran 2015 Perşembe, 10:17
KONAK'TA SAHA YAPIMINA BAŞLANDI
KONAK'TA SAHA YAPIMINA BAŞLANDI

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Konak Mahallesi’ne yaptırılması planlanan sentetik yüzeyli çim sahada, ihaleyi alan firma çalışmalarına başladı.

İhaleyi alan ilgili firmaya yer teslimi yapılırken, vakit kaybetmeden çalışmalara başlandı. Sahanın 4 ay içerisinde tamamlanması bekleniyor.

Amatör futbol ve bazı salon sporlarında liglerde mücadele eden Konak Belediyespor yeni sahasına kavuşmak için gün sayıyor. Konak Mahallesi’nin en güneyinde yer alan toprak zeminli sahanın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne devredilmesiyle başlayan süreç yeni bir suni çim sahanın yapılmasıyla tamamlanacak.

Geçtiğimiz aylarda bir adet suni yüzeyli çim saha, tel örgüler, sporcular ve hakemler için soyunma odaları ile istinat duvarları için ihaleye çıkan ve yaklaşık 1 milyon TL maliyetle bu işleri ilgili firmaya veren Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğü yer teslimini de gerçekleştirdi. İhaleyi alan firma yer tesliminin ardından çalışmalarına başladı.

Konak Belediyespor'un kulüp müdürü Ergin Turan, yaklaşık 1 milyon TL maliyetle sahanın yapımına başlandığını açıkladı.

Turan, Konak'ın kısa süre içerisinde sahasına kavuşacağını belirterek, "Konak’ta çok ciddi bir spor eğilimi var. Takımımız geçtiğimiz yıllarda elverişsiz saha şartlarına rağmen şampiyon olmuştu. Sağ olsunlar yetkililer isteğimizi geri çevirmedi ve sahamızın yapımına başlandı. Milletvekillerimize, Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Sadi Fındıklı'ya, Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanımız Seyfullah Özdemir'e katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi./FERDİ DURDU

Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
KONAK'TA SAHA YAPIMINA BAŞLANDI