05 Kasım 2014 Çarşamba, 15:17
"KÖTÜ GİDİŞİ DURDURMAK İSTİYORUZ"
Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 3. Grup takımlarından 44 Malatyaspor'un kulüp başkan yardımcısı Cemal Aktaş, Şanlıurfa temsilcisi Suruç Gençlik Spor'u yenerek, kötü gidişi durdurmak istediklerini söyledi. 
Aktaş, Kilis Belediyespor karşısında aldıkları mağlubiyetten dolayı üzgün olduklarını ifade ederek, "Kilis Belediyespor maçında istediğimiz futbolu oynayamadık. Takım olarak ilk 20 dakikada güzel futbol oynadık ama bunun devamını getiremedik. Daha sonra yaptığımız hatalardan dolayı gol yedik. İkinci yarıda üstün olan taraf bizdik ama 3-0'dan sonra futbolcularımız maçı toparlayamadı. Kilis Belediyespor deplasmanından puanlarla dönmek istiyorduk ancak olmadı. Dersimspor'un da bu hafta puan kaybetmesi sevindirici olan taraftı. Çünkü puan farkı açılmadı. Bizde bir an önce toparlanıp, artık istediğimiz sonuçları almak istiyoruz" dedi.
Suruç Gençlik Spor maçında mutlak 3 puanı hedeflediklerini dile getiren Aktaş, "Suruç Gençlik Spor'nda bizim gibi puana ihtiyacı var. Şampiyonluk yolunda rakiplerimize yaklaşmak için bu karşılaşmadan 3 puanla ayrılmak istiyoruz. Zorlu karşılaşmadan 3 puanla ayrılıp, bu kötü gidişi durdurmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

5_KASIM_44_MALATYASPOR_CEMAL_AKTAS paylaşan: metinkayatv
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
"KÖTÜ GİDİŞİ DURDURMAK İSTİYORUZ"