06 Mart 2014 Perşembe, 15:29
KÖY ZİYARETLERİNDE BULUNDU
- SÜLEYMAN ESER:
- “DÜĞÜNLERDE BERABER OYNAYIP, CENAZELERDE BERABER AĞLAYACAĞIZ” AK Parti Malatya’nın Darende İlçesi Belediye Başkan Adayı Dr. Süleyman Eser, “Düğünlerde beraber oynayacak, cenazelerde beraber ağlayacağız” dedi. Süleyman Eser, seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Şimşek ve Belediye Meclis Üyesi adaylarının da katıldıkları çalışmalarda Eser, Yenice ve Yavuzlar'ı ziyaret etti.
Süleyman Eser, Yavuzlar’da köy konağında yaptığı konuşmada, “Bugün nasıl sizleri ziyaret ediyorsak dertlerini şikayetlerini dinliyorsak yarında, eğer belediye başkanlığı nasip olursa yine yanınızda olacağız. Düğünlerinizde beraber eğlenecek, cenazelerinizde beraber ağlayacağız, sizinle olacağız. Sizler beni çok iyi tanıyorsunuz, bütün problemlerinizde yanınızda olacağız kendimi sizlere anlatmama gerek dahi yok” diyerek, AK Parti iktidarına oynanmak isteyen oyunlara da temas etti.
Eser, “Her gün televizyonlarda ülkemize oynanan oyunları görüyorsunuz, başbakanımızı yıpratmak için oynanan oyunları görüyorsunuz. Ülkemizin bir Suriye, Mısır, Irak olmasını istemiyorsak birlik ve beraberliğimizi korumalıyız. Sizlere büyük görevler düşüyor, benim bir oyum la ne olacak diye düşünemememiz lazım” dedi.
Süleyman Eser, daha sonra kendi doğum yeri de olan Yenice’ye geçti ve Şuğul ve Aşağı Mahalle de vatandaşlarla bir araya geldi. Burada da büyük bir coşku ile karşılanan Eser, kadınlarla ve çocuklarla da yakından ilgilendi. Belediye binası önündeki coşkulu kalabalığa seslenen Eser, “10 sene hasretin ardından tekrar sizlerle kavuştuk, Darende’mizde çok hizmetlerimiz oldu. İnşallah bu hizmetleri tekrar sürdüreceğiz. Sizlere hitap ederken huzurlu ve mutluyum çünkü bizim Alnımız açık, yüzümüz ak” ifadelerini kullandı.
Konuşmanın ardından bir vatandaş Süleyman Eser için yazdığı şiiri okudu. Eser, daha sonra Yenice de bulunan Eski Belediye Başkanlarından Babası Mustafa Eser'in mezarını ziyaret etti.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
KÖY ZİYARETLERİNDE BULUNDU