22 Mart 2014 Cumartesi, 13:15
KURUM MÜDÜRLERİNDEN ESENLİK ŞİRKETİ GENEL MÜDÜRÜ HULİSİ BOYRAZ’A ZİYARET
 Malatya Belediyesi Esenlik Şirketi Genel Müdürü Hulusi Boyraz, “Malatya artık büyükşehir olmuş bir il. Artık gelişimini iki kat hızlı gerçekleştirmelidir” dedi.
Malatya'da bazı kamu kurumu müdürleri Hulusi Boyraz’ı makamında ziyaret etti.
Kamu kurumu ve kuruluşları ile sürekli bilgi alışverişi yaptıklarını dile getiren Boyraz, “Malatya'nın kalkınması ve gelişmesi açısından bu tür ziyaretler önem taşımaktadır. Esenlik şirketi olarak ilimizde farklı sektörlerde çalışmalarımız, yatırımlarımız, hizmetlerimiz bulunmaktadır. Bu vesileyle kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları, işadamlarımızla sürekli iletişim içerisindeyiz. Malatya’mızın gelişmesine, büyümesine katkı sağlayacak bu tür ziyaretlerin her daim yapılması gerekmektedir. Bizlerde fırsat buldukça bazı kurumlara ziyaretler gerçekleştiriyoruz” diye konuştu.
Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz’ı ziyarette; Defterdarı Murat Yiğiter, Vergi Dairesi Başkan Vekili Cemil Müsevitoğlu, Merkez Bankası İl Müdürü Mehmet Sarı, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı İl Müdür Vekili Mehmet Selim Goral, Ticaret İl Müdürü Sezai Şireci, SGK İl Müdür Vekili Hulki Öztekin, Sağlık İl Müdürü Dr. Nail Umay ile Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir Bahadır Altaş bulundu.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
KURUM MÜDÜRLERİNDEN ESENLİK ŞİRKETİ GENEL MÜDÜRÜ HULİSİ BOYRAZ’A ZİYARET