16 Temmuz 2015 Perşembe, 17:26
"LİGE EN İYİ ŞEKİLDE HAZIRLANDIK"
 Yeni Malatyaspor'un yeni sezonda çok şey beklediği oyuncusu İrfan Başaran, kamp çalışmalarının çok verimli geçtiğini belirterek, lige en iyi şekilde hazırlandıklarını söyledi. 
Geçen sezon attığı goller ve yüksek performansıyla kazanılan şampiyonlukta büyük pay sahibi olan İrfan başaran, PTT 1. Lig'in oldukça zorlu bir lig olduğunu ve bu bilinçle hazırlıklarını sürdürdüklerini söyledi.
Sarı-kırmızılı takımın 1. Lig deneyimi olan orta saha oyuncusu İrfan, "1. Lig'de 3 sezon futbol oynadım. Bizim takımda çok iyi oyuncular var. Geçen sezondan kadromuzda 12 futbolcu kaldı. İskelet kadromuzu koruduğumuzu söyleyebilirim. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız da var. Bakıldığında kaliteli oyuncular. Tabi bu sene zor bir sezon olacak bizim için. O yüzden sıkı hazırlanmalıyız. Ben 1. Lig'de oynadığımız 3 sezonda bu zorluğu ve kaliteyi gördüm. Benimle birlikte daha 1. Lig'de oynamış birçok arkadaşım var. İnanıyorum ki ilk yılımızda ayakları yere sağlam basan bir takım olursak her şey istediğimiz gibi olur. Biz bunun bilincindeyiz" dedi.

“KAMPTA İYİ ÇALIŞTIK”
Kamp çalışmalarının çok verimli geçtiğini ifade eden genç orta saha oyuncusu, "Geçen seneden kalan arkadaşlar var. Aramıza yeni katılan arkadaşlar oldu. Onlar da çabucak bize alıştı. Gayet güzel ve neşeli bir ortamda kamp yaptık. İyi çalıştık. İnanın bazen o kadar yorgun oluyorduk ki otele dönecek gücümüz kalmıyordu. Bunun faydalarını ligde göreceğiz. İnşallah kazasız belasız bir kamp geçirip ve lige iyi başlarız. Tabi taraftarımız sabırsız. Onları da anlamak lazım. İstiyorlar ki çok iyi transferler yapılsın. Ancak şu kadarını söyleyebilirim. Alınan oyuncular bize fayda sağlayabilecek kalitede oyuncular" diye konuştu.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
"LİGE EN İYİ ŞEKİLDE HAZIRLANDIK"