28 Ocak 2015 Çarşamba, 13:43
LİGİ EN İYİ YERDE BİTİRECEĞİZ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 3. Grup takımlarından Malatya Yeşilyurtspor'un teknik sorumlusu Cihangir Serkan Meriç, ligi en iyi yerde bitireceklerini söyledi.

Hafta sonu 44 Malatyaspor ile zorlu bir karşılaşma oynayacaklarını ifade eden Meriç, "BAL Ligi'nde derbi haftasına girdik. Malatya'nın iki güzide kulübü karşı karşıya gelecek. 44 Malatyaspor şampiyonluk yolunda yara almamak, bizde ateş hattından kurtulmak için mücadele edeceğiz. Her şeyden önce bu karşılaşmanın en güzel şekilde başlayıp, bitmesini temenni ediyoruz. İyi olan kazansın. Rakibimize başarılar diliyoruz" şeklinde konuştu.

 

"KÜMEDE KALACAĞIZ"

Meriç, Suruç Gençlik ve Spor karşılaşmasında kötü bir performans ortaya koydukları öz eleştirisinde bulunarak, "Kilis Belediyespor ile oynadığımız karşılaşma zorlu geçti. Grubun lideri ile deplasmanda oynadık ve kaybettik. Bu karşılaşma için söylenecek bir şey yok. Ama Suruç Gençlik ve Spor karşılaşmasında kötü bir performans ortaya koyduk. Rakibimiz bizden daha iyiydi. Neticede de farklı kaybettik. Ama ben futbolcularıma sonuna kadar güveniyorum. Ligi en iyi yerde bitireceğiz" dedi.

 

"FUTBOLCULARIMLA TOPLANTI YAPTIM"

Suruç Gençlik ve Spor karşılaşması sonrası futbolcularla bir toplantı yaptığını dile getiren Meriç, "Her zaman söylediğim gibi ben futbolcularıma sonuna kadar güveniyorum. Sıkıntılı günler geçiriyoruz ama bunun üstesinden gelebilecek bir ekibiz. En kısa sürede toparlanıp, ateş hattından kurtulmak istiyoruz. Önümüzde 44 Malatyaspor karşılaşması var. Bu karşılaşmaya hazırlanıyoruz. Centilmence ve dostça geçmesini temenni ettiğimiz bu karşılaşmadan istediğimiz sonuçla ayrılmak istiyoruz" diye konuştu./FERDİ DURDU

Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
LİGİ EN İYİ YERDE BİTİRECEĞİZ