13 Temmuz 2014 Pazar, 14:55
MABESEM KURSİYERLERİ 5 ŞAMPİYONLUK KAZANDI
Malatya Büyükşehir Belediyesi, yaşamın her alanında insanlara katkı sunmaya devam ediyor. Teknik ve fiziki belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra, sosyal belediyecilik alanında da önemli yatırım ve hizmetler gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, eğitim, sağlık, sosyal ve kültürel alanlarda da başarılar elde ediyor. 
Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Eğitim Merkezleri (MABESEM) bünyesinde faaliyet gösteren Tenis Kursu’nda eğitim alan sporcular, düzenlenen organizasyonlarda 5 şampiyonluk kazandılar.
Konuyla ilgili olarak Malatya Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Tanıtım ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından verilen bilgilere göre, MABESEM öğrencileri Malatya ve Elazığ’da düzenlenen şampiyonalarda büyük başarılar elde etti.
Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı bünyesindeki MABESEM kursiyerleri katıldıkları, Malatya TED Koleji Tenis Şampiyonası’nda; yetişkin bayan kategorisinde Aysel Ateş, genç bayanlar kategorisinde Kifya Keskin ile yıldız kızlar kategorisinde de Zeynep Ateş il şampiyonu oldular.
MABESEM kursiyerleri Elazığ’da düzenlenen Bölgesel Tenis Şampiyonası’nda da önemli başarılar elde ettiler. Malatya’da şampiyon olan Aysel Ateş, Elazığ Bölge Tenis Şampiyonası’nda da tüm rakiplerini yenerek bölge şampiyonu olurken, aynı şampiyonada Oğuzhan Erdağ ise genç erkekler kategorisinde şampiyon oldu.
Tenis kurslarına, eğitmen Bayram Ayaz nezaretinde hazırlanan sporcular, kendilerine büyük destek veren başta Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır olmak üzere, tüm emeği geçenlere ve eğitmenlerine teşekkür ettiler.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
MABESEM KURSİYERLERİ 5 ŞAMPİYONLUK KAZANDI