24 Nisan 2014 Perşembe, 19:01
MABİSDER DE 23 NİSAN ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ
Malatya Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği (MABİSDER), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları gerçekleştirdi. 
Malatya Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği tarafından yapılan açıklamada, “Gündüz Atatürk Anıtı önünde yapılan törene MABİSDER Yönetim Kurulu Üyeleri Aziz Karaca ve Demet Aslan ve üyeler ile Bisiklet Federasyonu Malatya il Temsilcisi Mustafa Ekici katıldı.
Atatürk anıtında yapılan tören çelenk sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra başlayan şenlik yürüyüşü ile devam etti.
MABİSDER üyesi 30 bisikletli şenlik yürüyüşünü Malatya Büyükşehir Belediyesi Önünde tamamladı. Şenlik Yürüyüşünün tamamlanmasından sonra MABİSDER üyeleri Cumhuriyet İlkokulu, Şeker İlkokulu ve Şehit Konuk İlkokulundaki törenlere katılarak çocukların bayramını kutladılar.
Şenlik yürüyüşü boyunca ve gidilen okullarda ilgi ile karşılanan MABİSDER üyesi bisikletliler öğrencilerle fotoğraf çektirdiler. 23 Nisan nedeniyle Serkan ve Fatih arkadaşlar tarafından tasarlanıp hazırlanan tişörtler şölen yürüyüşü ve okul ziyaretlerinde dikkat çekti ve ilgi gördü. Okul ziyaretinden sonra Serkan Görme arkadaşımızın ev sahipliğinde hava lojmanları içindeki kafede biraz dinlendikten sonra akşam yeniden toplanmak üzere dağıldık. İlgisi ve konukseverliği için Serkan Bey’e çok teşekkür ediyoruz” ifadeleri kullanıldı.
“Günün akşamında ise ‘Fener Alayı’ vardı. Bu gecenin sürprizi ise MABİSDER gibi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlamak için araçlarını balonlarla süsleyerek şehir turuna çıkan volkswagen sahipleriydi. Eski Belediye yerinde toplanan grup bu karşılaşamadan ve tanışmadan sonra ‘Fener Alayı’na birlikte çıkmaya karar verdiler. Yönetim Kurulu üyesi Aziz Karaca’nın koordinasyonu ile yapılan işbirliği 23 Nisan kutlamalarına ayrı güzellik kattı. Bu işbirliği için arkadaşlara teşekkür ediyoruz” denilen açıklamanın son bölümünde özetle şunlar belirtildi: 
“Fener Alayı’nın güvenli bir şekilde yapılması için Bisiklet Federasyonu Malatya İl Temsilcisi Mustafa Ekici’nin Emniyet Müdürlüğü ile yaptığı bilgilendirme ve güvenlik talebinden hemen sonra trafik ekibinin eskortluğunda ‘Fener Alayı’ başladı.”
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
MABİSDER DE 23 NİSAN ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ