26 Ağustos 2014 Salı, 15:57
MALATYA AMATÖR KÜME FUTBOL LİGİ
 Malatya Amatör Küme Futbol Ligi takımlarından Kaldırım Gücüspor Kulübü Derneği, geleneksel yemek davetinin ikincisini düzenledi. 
Orduzu Bahçebaşı Düğün Salonu'nda verilen yemek davetinde konuşan Kaldırım Gücüspor Kulübü Derneği Başkanı Nihat Arkın, "3 yıl önce Kaldırım Mahallesi'nde bir gencimizi uyuşturucudan dolayı kaybettik. Bir kardeşimiz yine uyuşturucudan dolayı cezaevine düşerken, bir gencimizde hastalığın pençesinde yaşamını sürdürmeye çalışıyor. Biz bu problemler karşısında kendimizde bir sorumluluk hissettik. Bu kapsamda da Kaldırım Gücüspor Kulübü Derneğini kurduk" dedi.
Arkın, kulüp bünyesinde 53 sporcunun bulunduğunu kaydederek, "Biz çocuk ve gençlerimize spor yaptırmanın yanı sıra onların eğitimleriyle de yakından ilgileniyoruz. Bu kapsamda 13 yaşındaki çocuklarımızın eğitimlerini en iyi şekilde alabilmeleri adına bir çalışma başlattık. Çocuklarımızın gerek okula gidebilmeleri gerekse de dini eğitimlerini alabilmeleri adına elimizden geleni yapacağız. Gönüllü öğretmenlerimizle çocuklarımıza ek ders vereceğiz" şeklinde konuştu.
Malatya'nın kanaat önderlerinden Ramazan Keskin ise, Kaldırım Gücüspor Kulübü Derneğine yaptıkları çalışmadan dolayı teşekkür etti.
Keskin, beden eğitimin yanında ruhunda eğitilmesi gerektiğine dikkat çekerek, herkese büyük görevler düştüğünü dile getirdi.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
MALATYA AMATÖR KÜME FUTBOL LİGİ