29 Ocak 2014 Çarşamba, 14:18
MALATYA AMATÖR KÜME FUTBOL LİGİ
Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Ligi’nde hakem tarafından tatil edilen ancak TFF Yönetim Kurulu tarafından tekrar edilmesi yönünde karar alınan Malatyaspor-Girmana Belediyesi İpekyoluspor karşılaşması yarın oynanacak.
29 Aralık tarihinde Yeşiltepe Stadı’nda oynanan Malatyaspor-Girmana Belediyesi İpekyoluspor karşılaşması, Oğuz Kaan Uran tarafından ‘güvenlik zafiyeti’ iddiasıyla tatil edilmişti.
TFF Yönetim Kurulu Beşiktaş-Kasımpaşa maçıyla ilgili yaptığı toplantının ardından Malatyaspor-Girmana Belediyesi İpekyoluspor maçını da değerlendirmiş ve iki maç hakkında da tekrar kararı vermişti.
Tahkim Kurulu’nun da Malatyaspor-Girmana Belediyesi İpekyoluspor maçının tekrarını onamasının ardından Futbol Malatya İl Temsilciliği karşılaşmanın 30 Ocak Perşembe günü oynanmasına karar verdi.
Malatyaspor ile Girmana Belediyesi İpekyoluspor yarın 13.30’da Yeşiltepe Stadı’nda tekrar karşı karşıya gelecek.
Futbol İl Temsilcisi Kahraman Fırat, Malatyaspor-Girmana Belediyesi İpekyoluspor karşılaşmasının 0-0’dan başlayacağını ve iki takımında sahada 11 futbolcuyla mücadele edeceğini söyledi.
Fırat, yeni vize yapılan sporcular ile cezası bulunan futbolcuların kadroda yer alamayacaklarını kaydederek, cezasını doldurmuş olan futbolcuların ise forma giyebileceklerini belirtti.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
MALATYA AMATÖR KÜME FUTBOL LİGİ