09 Aralık 2016 Cuma, 19:16
Malatya Barosundan Bakan Tüfenkci’ye ziyaret
Malatya Barosu Yönetim kurulu üyeleri, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’yi makamında ziyaret etti. 
Malatya Barosu Yönetim Kurulu Başkanı Av. Enver Han ve yönetim kurulu üyeleri tarafından gerçekleştirilen ziyarette Bakan Bülent Tüfenkci, geçtiğimiz günlerde yeniden seçilen Enver Han ve yönetimine başarılar diledi. Kendisinin de Baro üyesi olduğunu ifade eden Bakan Tüfenkci, mesleki sorun ve sıkıntılar hakkında da baro yönetiminden bilgiler aldı.
Baro Başkanı Enver Han ise Bakan Tüfenkci’nin Malatya Barosunun gururu olduğunu ifade ederek kendilerini kabulünden dolayı teşekkürlerini ileti. Avukatlık mesleğinin sorunları hakkında Bakan Tüfenkci’ye bilgiler aktaran Han, Malatya’nın önemli sorun ve sıkıntıları üzerine de istişarelerde bulundu. Baro Başkanı Enver Han, Malatya’ya yen bir adliye sarayı yapılması noktasında Bakan Tüfenkci’nde destek beklediklerini de söyledi.
Bakan Tüfenkci ise bu konuda çalışmaların sürdüğünü belirterek Ocak ayında yeni adliye sarayının yerinin tespit edilip ilerisi süre içerisinde ihaleye çıkarılacağını söyledi. Önümüzdeki yıl içerisinde Malatya’ya yeni bir adliye sarayının yapılmasını hedeflediklerini belirten Tüfenkci, Malatya’yı bu dönemde el birliği ile kalkındıracaklarını söyledi.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
Malatya Barosundan Bakan Tüfenkci’ye ziyaret