25 Şubat 2015 Çarşamba, 13:30
MALATYA BASKETBOL İYİ BAŞLADI

Malatya Basketbolu'nda Yıldız Erkekler Play-Off Grubu'nda Malatya Basketbol, 1932 Malatya Gücü'nü farklı yenerek, iyi bir başlangıç yaptı.

Yıldız Erkekler Play-Off Grubu'nda Malatya Basketbol ile 1932 Malatya Gücü, Atatürk Spor Salonu'nda karşı karşıya geldi. Erkan Özpolat-Nevzat Kaya hakem ikilisinin yönettiği müsabakayı, 87-61 kazanan Malatya Basketbol, Play-Off 'a iyi bir başlangıç yapmış oldu.

Müsabakanın ilk çeyreği, iki takımın karşılıklı sayılarıyla başladı. İki takımın da yüksek yüzdeli faul atışları kullandığı ilk çeyrek 14-14 eşitlikle sonuçlandı.

İkinci çeyrekte iki takım sayı üretmekte zorlanmadı. Savunmanın ikinci plana atıldığı çeyrekte, Malatya Basketbol hücumda daha iyi bir görüntü ortaya koydu ve ilk yarıyı 34-28 önde tamamladı.

Müsabakanın üçüncü çeyreğinde Malatya Basketbol rüzgarı esti. Üçüncü çeyreğe iyi başlayan kırmızı beyazlılar, rakibinin fazla sayı üretmesine izin vermedi ve çeyreği 67-36 önde tamamladı. inal periyodunda iki takımda oyundan düştü. Malatya Basketbol, özellikle üçüncü çeyreğini iyi oynadığı müsabakayı 87-61 kazanarak, Play-Off grubuna iyi başladı./FERDİ DURDU

Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
MALATYA BASKETBOL İYİ BAŞLADI