17 Kasım 2014 Pazartesi, 11:10
MALATYA BAYANLAR SPOR KULÜBÜ HAFTAYI 1 PUANLA TAMAMLADI
Türkiye Kadınlar Futbol 3. Lig 7. Grup'ta mücadele eden Malatya Bayanlar Spor Kulübü, haftayı 1 puanla tamamladı. 
Ligin 3. haftasında Kahramanmaraş ekibi Maraş Gücü'ne konuk olan Malatya Bayanlar Spor Kulübü, Ceylan'ın attığı golle 1-0 öne geçti ancak üstünlüğünü koruyamayarak, sahadan 1-1 berabere ayrıldı. Malatya Bayanlar Spor Kulübü'nde İkranur 50. dakikada oyundan ihraç edildi.
Malatya Bayanlar Spor Kulübü Genel Menajeri Doğan Çelebi, "Lige 3 puanla başladıktan sonra 2. haftayı bay geçirmiştik. Bay haftasını iyi değerlendirdik. Ligin 3. haftasında konuk olduğumuz Maraş Gücü'ne karşı takımımız iyi mücadele etti. Gördüğümüz kırmızı kart bizi etkiledi ancak oyuncularımız üst düzey bir mücadele ortaya koydu. 70. dakikada Ceylan'ın attığı golle 1-0 öne geçtik ancak 85. dakikada rakibimizin golüne engel olamadık" dedi.
Çelebi, takımın ortaya koyduğu futboldan memnun olduklarını ifade ederek, "Zorlu bir deplasmanda 10 kişi kalmamıza rağmen yenilmedik. Böyle karşılaşmalarda 1 puan çok büyük anlam taşıyor. Özellikle de 10 kişi kaldığımız bir karşılaşmada alınan 1 puanın gelecek haftalar adına anlamı daha da büyük olacak. Takım olarak sezona iyi başladık. Bu iyi gidişi sürdürmek istiyoruz. Önümüzde Erzincan Gençler Gücüspor maçı var. Bu karşılaşmaya en iyi şekilde hazırlanıp, rakibimizi sahamızdan eli boş göndermek istiyoruz" şeklinde konuştu.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
MALATYA BAYANLAR SPOR KULÜBÜ HAFTAYI 1 PUANLA TAMAMLADI