29 Aralık 2014 Pazartesi, 15:13
MALATYA BAYANLAR SPOR KULÜBÜ, TRANSFERDE ATAĞA GEÇTİ
 Türkiye Kadınlar Futbol 3. Lig 7. Grup takımlarından Malatya Bayanlar Spor Kulübü, transferde atağa geçti. 
Bu sezon yeniden 2. Lige dönme hesapları yapan Malatya Bayanlar Spor Kulübü, transfer çalışmalarını hızlandırdı. Kadrosunu güçlendirmek ve bazı bölgelere alternatif futbolcular takviye etmek isteyen mavi-kırmızılı ekip, Malatya'da devam eden kamp çalışmalarında 2 futbolcuyu denemeye aldı. Kale, defans ve orta saha mevkilerine transfer yapmak isteyen kulüp, birkaç gün içerisinde listelerinde yer alan isimleri kadrosuna katmayı planlıyor.
Malatya Bayanlar Spor Kulübü Genel Menajeri Doğan Çelebi, 2. Lige çıkacaklarına inandıklarını kaydederek, "Herhangi bir aksilik yaşamadığımız sürece gruptan çıkacağımıza inanıyoruz. Çalışmalarımızı bir üst lige çıkma yönünde yaptık. Sezon başında yaptığımız çalışmalarla sporcularımız iyi bir noktaya geldi" dedi.
Çelebi, ligde 8 grubu takip ettiklerini dile getirerek, "Gruplarda çok güçlü takımlar var. Maddi yönden desteklenen birçok kulüp, üst lige çıkmak için mücadele ediyor. 8 grubu da yakından takip ediyoruz. Bizde gelişmelere bakıp, ikinci yarı için takviye yapmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sezona iyi başladık. Bu iyi gidişi sürdürüp, bir üst lige çıkmak istiyoruz" diye konuştu.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
MALATYA BAYANLAR SPOR KULÜBÜ, TRANSFERDE ATAĞA GEÇTİ