30 Ocak 2014 Perşembe, 11:46
MALATYA BELEDİYE BAŞKANI AHMET ÇAKIR’IN YENGESİ VEFAT ETTİ
Malatya Belediye Başkanı ve AK Parti’den Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı Ahmet Çakır, dayısı merhum Hamdi Salih İçli'nin vefat eden eşi Kadriye İçli'nin (83) Darende'deki cenazesine katıldı.
Solunum ve kalp yetmezliği nedeniyle bir süredir Adana Avrupa Hospıtal'da tedavi gören ve burada vefat eden İçli'nin cenazesi Darende'ye getirildi. Zaimoğlu Çarşı Camisi'nde cenaze namazı kılınan İçli, Kılıçbağı Mahallesi Aile Mezarlığında toprağa verildi.
Cenazeye; Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Darende Belediye Başkanı İsa Özkan, AK Parti İl Başkanı Av. Bülent Tüfenkçi, AK Parti’den Darende Belediye Başkanlığı adayı Dr. Süleyman Eser, MHP’den Darende Belediye Başkanlığı adayı Lütfü Gültekin ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Cenazenin toprağa verilmesinin ardından aile ile birlikte taziyeleri kabul eden Çakır, katılanlara teşekkür etti.
Çakır, daha sonra kısa bir süre önce vefat eden Darende CHP İlçe Başkanı Sinan Sunguroğlu'nun babası Mehmet Hulusi Sunguroğlu'nun taziyesine katıldı. Sunguroğlu'na başsağlığı dileklerini ileten Çakır, AK Parti’den Darende Belediye Başkanlığı adayı Dr. Süleyman Eser ile görüşmelerde bulundu.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
MALATYA BELEDİYE BAŞKANI AHMET ÇAKIR’IN YENGESİ VEFAT ETTİ