13 Ekim 2014 Pazartesi, 18:56
MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI
Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim Ayı Olağan Toplantısı’nın birinci oturumunu Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirdi. 
Meclis toplantısına Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır başkanlık etti.
Meclis toplantısında gündemde yer alan maddelerin bir kısmı görüşülerek karara bağlanırken, bazı maddeler ilgili komisyonlara bazı maddelerde gelecek toplantıya ertelendi.
Gündemde yer alan mülkiyeti Büyükşehir Belediyesinde olan Şeyhbayram Mahallesi Cem Evi karşısında bulunan arazinin park yapımı için Yeşilyurt Belediyesi’ne devrine karar verildi.
Gündem maddeleri içinde yer alan; MABESEM merkezinin alt katında 500 metrekarelik kısmının Kültür Hizmetleri A.Ş.’ye verilmesi kabul edilirken, Abdullah Gül Parkı içerisinde bulunan ve İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğünce kullanılan binanın tekrar Çocuk Şube Müdürlüğüne, İnönü Kapalı Çarşı girişinde bulanan ve E Tipi Ceza İnfaz Kurumu’nun kullandığı bağımsız bölümün de yine E Tipi Ceza İnfaz Kurumu’na tahsis edildi.
İtfaiye ve Zabıta Dairesi Başkanlıkları’nın, görev ve çalışma yönetmeliği hakkındaki komisyon raporları ile Mania Planı hakkında İmar ve Bayındırlık Komisyonu’nun raporu da görüşülerek kabul edildi.
İlim Yayma Cemiyeti’nin “Geleceğe Güvenle Yürümek” projesine ortak olunması hususunda verilen teklif de görüşülerek kabul edildi.
Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim Ayı Olağan Toplantısı’nın ikinci oturumunu 16 Ekim Perşembe günü saat 14.00’de, Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirecek.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI