08 Ocak 2015 Perşembe, 17:42
MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ VOLEYBOL TAKIMI BÜYÜK DÜŞÜNÜYOR
11 Branşta faaliyetlerini sürdüren ve Çavuşuoğlu Spor Salonu’nu bünyelerine katarak daha da başarılı olmayı hedefleyen Malatya Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Orhan Barman, voleybolda hedeflerinin play off olduğunu söyledi. 
Barman, 11 branşta mücadele ettiklerini söyleyerek, bu sezon masa tenisinin dışında voleybolda da iddialı olduklarını söyledi.
Voleybol 3. Lig 4. Grup’ta yer alan Malatya Büyükşehir Belediyespor’un önce play off’u hedeflediğini ifade eden Barman, “Biz imkanlarımız ölçüsünde her kategoride başarılı olma gayreti veriyoruz ama her branşta çok iddialı değiliz. Yeni kurulan ve kendi tesisini kazanmaya çalışan bir kulübüz. Bireysel branşlarda önemli başarılar aldık. Avrupa ikincisi ve üçüncüsü çıkardık. Masa Tenisi takımımız Bayanlar 1. Ligi’nde şampiyonluk potasında. Bu yıl asıl hedefimiz voleybolu yukarılara taşımak. Malatya’da iyi bir voleybol potansiyeli var. Takımımız şu an ilk 3’ün içinde. Önce play off’a kalıp, oradan da şampiyon olmak istiyoruz. 2. Lig’de kendi imkanlarımızla mücadele edecek alt yapımız var. Diğer spor dallarında da zamanla çok etkili olacağız. 3 - 4 yıllık bir yatırımla İzmir, Ankara gibi şehirlerin takımlarını yakalayabiliriz” dedi.
Malatya Büyükşehir Belediyespor Voleybol Takımı, 3. Lig 4. Grup’ta 10 puanla 3. Sırada bulunuyor. 
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ VOLEYBOL TAKIMI BÜYÜK DÜŞÜNÜYOR