27 Haziran 2014 Cuma, 15:59
MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR BAŞARIYA DOYMUYOR
 Malatya Büyükşehir Belediyespor Başkanı Orhan Barman, kulüp olarak birçok başarıya imza atmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydederek, daha büyük başarılar elde etmek istediklerini söyledi. 
Malatya Büyükşehir Belediyespor, bünyesinde bulundurduğu birçok branşta elde ettiği başarılarla adından söz ettirmeye devam ediyor.
Malatya Büyükşehir Belediyespor'un milli sporcusu Ziya Yaşar, Karadağ'da yapılan Dünya Karate Şampiyonası'nda büyükler kategorisinde dünya 3.'sü oldu. Öte yandan 26 Haziran'da İstanbul'da yapılan büyükler milli takım seçmelerinde, Yücel Gündoğdu milli takıma seçildi.
24-25 Haziran tarihleri arasında Malatya'da yapılan Ümitler Tekvando Şampiyonası'nda, Malatya Büyükşehir Belediyespor takım halinde şampiyon oldu. Malatya Büyükşehir Belediyespor tekvando takımında; Ebubekir Sıddık Parlak, Muhammed Dölcel, Erkan Lütfi Hasçelik, Hüseyin Dölcel, Hüseyin Kırma ve Selçuk Gedikli, şampiyonada dereceye girdi.
Malatya Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Orhan Barman, kulüp olarak birçok branşta başarı elde ettiklerini belirterek, daha büyük başarılar elde etmek için çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.
Milli takıma sporcu kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydeden Barman, "Malatya Büyükşehir Belediyespor kulübü olarak Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çakır'ın destekleriyle önemli başarılar kazandık. Amacımız bu başarıları artırarak, devam ettirmek. Çalışmalarımızı bu doğrultuda yapıyoruz. Gerek Malatya gerekse de Türk sporuna katkı sağlamak istiyoruz" dedi.
Barman, şampiyonalarda derece elde eden sporcu ve antrenörleri tebrik ederek, şampiyonalara hazırlanan sporculara ise başarılar diledi.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR BAŞARIYA DOYMUYOR