26 Mayıs 2014 Pazartesi, 15:35
MALATYA GAZETECİLER CEMİYETİ BAŞKANLIĞINA KARADUMAN YENİDEN SEÇİLDİ
Malatya Gazeteciler Cemiyeti'nin olağan genel kurulunda Haydar Karaduman yeniden başkanlığına seçildi. 
Cemiyet Merkezinde yapılan genel kurulda Divan Başkanlığına Malatya Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü İbrahim Halil Kılıç, katip üyeliklere Asım Demirkök ve Ali Aladağ’ın getirildi. Kongrede gündemdeki maddeler görüşüldü. Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu aklanırken, gelir-gider bilançosu okunarak oybirliğiyle ibra edildi.
1989 Yılında kurulan Malatya Gazeteciler Cemiyeti'nin kurulduğu tarihten bu yana Başkanlığını sürdüren Haydar Karaduman, yaptığı konuşmada, "Cemiyeti kurduğumuz zaman Malatya Valisi Kutlu Aktaş, Belediye Başkanı ise Seyhan Semercioğlu'ydu. Kimler geldi, kimler geçti. Rahmetli Turgut Özal yeni Cumhurbaşkanı olmuştu. Çeyrek asırdır beni başkan seçiyorsunuz. Bu sevginin, bu güvenin, bu vefanın önünde hürmetle eğiliyorum. Evlat kaybedilir, ana kaybedilir, baba kaybedilir, verem olunur, kanser olunur, bypass olunur. Her şey yaradanın takdirindedir ve biz ona sığınmışızdır. Görevden kaçmak yok, biz Özalların İnönülerin soyundanız. Görev verdiğiniz sürece ölene kadar devam edeceğiz” dedi.
Malatya Gazeteciler Cemiyetinin diğer Cemiyetlere örnek model olacak çalışmalar yaptığını, TOKİ Projesini Malatya Belediyesi'nin desteğiyle hayata geçirdiklerini, Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu ve Doğu Anadolu Gazeteciler Federasyonunun kuruluşunda görev aldıklarını belirten Karaduman, “Cemiyetimiz yeni dönemde projeleriyle öncü olacak, tüm çalışanları Cemiyetlerine sahip çıkmaya davet ediyorum” diye konuştu.
Kongre sonunda Malatya’nın tanıtımına katkı sunduğu gerekçesiyle Ege Bölgesi Malatyalılar Derneği Başkanı Mivit Ateş’e Cemiyet Başkanı Haydar Karaduman tarafından teşekkür plaketi verildi.
Haydar Karaduman Başkanlığında olaşan Malatya Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulunda şu isimler bulunuyor:
Yönetim Kurulu Asil: Haydar Karaduman, Mustafa Eren, Ebuzer Aydın, Ali Er, Mustafa Kaya, Lütfi İnan, İsmail Demirci, Serdar Barut, Vahap Güner, Levent Barış ve Yeter Erdine
Yönetim Kurulu Yedek: Burhan Karaduman, Merve Karadağ, Selahattin Bayrak, Mehmet Kılıç, Abdullah Coşar, Bektaş Karaduman, Tahir Özçelik, Bayram Güder, Burak Altun, Erdal Akbuğa, Mehmet Taşkın.
Denetim Kurulu Asil:Selahattin Gökatalay, Hüseyin Karaaslan, Pınar Kantarcıoğlu, Hüseyin Erduran,Remzi Hayta 
Denetim Kuulu Yedek: Yılmaz Yaşar, Erdal Kaynar, Orhan Yoldaş, Ayhan Tavut Selçuk Dönmez.
Disiplin Kurulu Asil: Hayati Tokmak, Alişan Hayırlı, Ali Aladağ, Salman Erdine, Şerafettin Özhan. 
Disiplin Kurulu Yedek: Hüseyin Canbay, Nihal Gül, A.Turan Kaseler, Kadir Merde, Recep Bağdat.
Federasyon Delegeleri Asil: Haydar Karaduman, Ali Er, Lütfi İnan, Vahap Güner.
Yedekler: Mustafa Eren, Serdar Barut, İsmail Demirci, Levent Barış.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
MALATYA GAZETECİLER CEMİYETİ BAŞKANLIĞINA KARADUMAN YENİDEN SEÇİLDİ