02 Mayıs 2014 Cuma, 14:57
MALATYA GÖRME ENGELLİLER, ALTINOKTA GÖRME ENGELLİLER İLE KARŞILAŞACAK
Turkcell Sesi Görenler Futbol Ligi'nde Malatya Görme Engelliler Spor Kulübü, Ankara Altınokta Görme Engelliler Spor Kulübü ile karşılaşacak. 
TFF ile Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu tarafından, Turkcell'in sponsorluğunda gerçekleştirilen Turkcell Sesi Görenler Futbol Ligi'nde 3. hafta karşılaşmaları oynanacak.
Malatya Görme Engelliler Spor Kulübü, ligin 3. haftasında Yeşiltepe Stadı'nda Ankara Altınokta Görme Engelliler Spor Kulübü ile karşılaşacak.
Malatya Görme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Şerif Büyükdaş, Yeşiltepe Stadı'nda Cumartesi günü 10.30'da Ankara Altınokta Görme Engelliler Spor Kulübü ile karşılaşacaklarını ve hedeflerinin sahadan 3 puanla ayrılmak olduğunu söyledi.
Malatya Görme Engelliler Spor Kulübü Onursal Başkanı Emine Akkurt ise, Malatya Görme Engelliler Spor Kulübü'nün Onursal Başkanlığına getirildiği için büyük gurur yaşadığını belirtti.
Akkurt, Malatya Görme Engelliler Spor Kulübü yönetimine kendisini Onursal Başkanlığına layık gördükleri için teşekkür ederek, kulübe ellerinden geldiğince destek olduklarını, bundan sonrada destek olmaya devam edeceklerini dile getirdi.
Kulübün kurulduğu günden buyana elde ettiği başarılarla adından söz ettirdiğine dikkat çeken Akkurt, "Sporcularımız Malatya'yı en güzel şekilde temsil ediyor. Hiçbir engelin, spora engel olmadığını en güzel şekilde kanıtlıyorlar. Beynimizdeki engelleri bitirmemiz gerekiyor. Başka hiçbir şey engel değildir. Yaşamak, spor yapmak ve hayatla iç içe olmak için hiçbir şey engel değil. Bu anlamda sporcularımız en güzel şekilde örnek oluyorlar" dedi.  
"ANLAYIŞ BİRLİĞİNİ SAĞLAMAK GEREKİYOR"
Milli sporcu Kahraman Kurbetoğlu da, Malatya Görme Engelliler Spor Kulübü Onursal Başkanı Emine Akkurt'a görevinde başarılar diledi.
Elde ettikleri kayda değer başarıların sivil toplum kuruluşlarının dikkatini çektiğini ifade eden Kurbetoğlu, "Emine Hanımın bizlerle olması önemli. Türkiye'nin en önemli sivil toplum kuruluşunun temsilcisinin bizimle beraber olması Bizi sevindiriyor. Bunun diğer sivil toplum kuruluşlarına da örnek olmasını temenni ediyoruz. Engelliler, sadece kendi aralarında bu tür organizasyonları gerçekleştirmemeli. Emine Hanım gibi bize yardımcı olabilecek kişilerin de buna dahil olması gerekiyor. Çünkü empati kurup, anlayış birliğini sağlamak gerekiyor" şeklinde konuştu.
Turkcell Sesi Görenler Futbol Ligi'nin farklı bir konuma geldiğini belirten Kurbetoğlu, "Lige Turkcell sponsor oldu. Bu anlamda lig isminden daha çok söz ettiriyor. Malatya Görme Engelliler Spor Kulübü de bu ligin en önemli takımları arasında yer alıyor. Altyapısı sağlam bir kulübüz. Yalnızca engelli çocukları olan ailelerden çocuklarını spora yönlendirmelerini istiyoruz" diye konuştu.
Ankara Altınokta Görme Engelliler Spor Kulübü Üyesi Ahmet Şahin ise, Malatya Görme Engelliler Spor Kulübü ile dostça bir mücadele oynayacaklarını ifade etti.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
MALATYA GÖRME ENGELLİLER, ALTINOKTA GÖRME ENGELLİLER İLE KARŞILAŞACAK