09 Ağustos 2014 Cumartesi, 15:54
MALATYA HUKUKÇULAR DERNEĞİ BAŞKANI ALİ BAKAN’IN MUTLU GÜNÜ
Malatya Hukukçular Derneği Başkanı Avukat Ali Bakan’ın oğlu Serdar Bakan ile Melike Bakan (Demirezen) düzenlenen nikah ve düğün programı ile dünya evine girdi. 
Reyyan Düğün Salonu’nda düzenlenen nikah töreninde genç çiftlerin nikahını, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır kıydı. Nikah şahitliklerini ise, Vali Vasip Şahin, AK Parti Malatya Milletvekilleri Mustafa Şahin ve Cemal Akın ile Halil İbrahim Nacar yaptı.
Nikah töreninde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, genç çiftlere ömür boyu mutluluklar dileyerek, “Mutluluğun temeli, birbirinizi hep anlayışla karşılamanızdır. Sıkıntılı ve mutlu günlerinde birbirlerine anlayışlı ve saygılı olurlarsa sorunsuz şekilde ömürlerini tamamlarlar” ifadelerini kullandı.
Genç çiftlere nikah cüzdanlarının verirken konuşan Vali Vasip Şahin ise, sıkıntılı günlerinde birbirlerine destek olmalarını isteyip, ömür boyu mutluluklar diledi.
Bu arada, Malatya Hukukçular Derneği Başkanı, 30 Mart seçiminde AK Parti’den Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı aday adayı olan Avukat Ali Bakan’ın oğlu Serdar Bakan ile Melike Bakan (Demirezen) düzenlenen nikah ve düğün programında İl Müftüsü Ümit Çimen de, evlilikle ilgili ayet ve hadislerden örnek verip, dua etti.
Kur’an-ı Kerim ve mevlit okunması, semazen ve tasavvuf musikisi ekibinin programı ile nikah ve düğün programı sonra erdi. Program sonrasında davetliler, Feride-Ali Bakan ile Asiye- İrfan Demirezen’e çocuklarının evliliklerinden dolayı tebriklerini ilettiler.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
MALATYA HUKUKÇULAR DERNEĞİ BAŞKANI ALİ BAKAN’IN MUTLU GÜNÜ