25 Eylül 2014 Perşembe, 15:37
MALATYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ALİ TATLI, ARGUVAN’I ZİYARET ETTİ
Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, Arguvan İlçesi’ni ziyaret etti. Tatlı’yı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hafız İmer, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Yay karşıladı. 
İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılı ziyaretinin ilkini Arguvan’da gerçekleştirdi. Tatlı, okul idareci ve öğretmenlerin motivasyonlarını yükseltmek, performans ve başarıyı arttırmak, okullardaki eksiklikleri yerinde görüp değerlendirmek maksadıyla Arguvan okullarında incelemelerde bulundu.
Tatlı, Arguvan ziyareti kapsamında Arguvan Cumhuriyet Ortaokulu, Arguvan Atatürk İlkokulu ile Tatkınık Yatılı Bölge Okulunu ziyaret ederek okul idaresinden ve öğretmenlerden bilgiler aldı. Okulların sorunlarıyla ilgili okul yöneticileriyle görüştükten sonra her türlü sorunu çözmek için hazırlıklı olduklarını il olarak ne gerekiyorsa yapacaklarını söyledi.
İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı öğretmenlerle sohbet ederek özveriyle burada çalıştıkları için teşekkür etti ve öğretmenlerle 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılı değerlendirme toplantısı yaptı. Toplantıda Tatlı, ‘‘Bir toplumun kaderini bir kişi değiştirebilir bu da ancak ve ancak inanarak ve kendine güvenerek mümkündür. Çocuklarımızı yetiştirirken akademik yönüyle beraber değerler eğitim yönüyle de en iyi şekilde yetiştirmek gerekir. Toplumu benimseyen ve değerlerine saygı duyan nesiller yetiştirmenin şarttır" dedi. Öğretmenin derse sevgisini katarak sunması gerektiğini belirten Tatlı, öğretmenlere güvendiğini ve her zaman yanında olduğunu söyledi.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
MALATYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ALİ TATLI, ARGUVAN’I ZİYARET ETTİ