22 Eylül 2015 Salı, 15:29
MALATYA MUAY THAİ ŞAMPİYONASI YAPILDI
MALATYA MUAY THAİ ŞAMPİYONASI YAPILDI

MALATYA MUAY THAİ ŞAMPİYONASI YAPILDI

Malatya Muay Thai Şampiyonası yapıldı. Büyük çekişmeye sahne olan şampiyonada dereceye giren sporcuların Türkiye Muay Thai Şampiyonasına katılacakları bildirildi.

Malatya Muay Thai Şampiyonası, 19 Eylül'de Turgut Özal Kamp Eğitim Merkezinde yapılan Minikler ve Yıldızlar Malatya Muay Thai Şampiyonası, 27 sporcunun katılımıyla gerçekleşti.

Muay Thai Milli Takım Antrenörü Ramazan Yavuz, Türkiye Şampiyonası öncesi Malatya'da bir şampiyona yaptıklarını ifade ederek, dereceye giren sporcuları tebrik etti.

Yavuz, Türkiye Şampiyonası öncesi yapılan şampiyonanın hazırlık için büyük önem taşıdığını kaydederek, "Türkiye Muay Thai Şampiyonası, 7-11 Ekim tarihleri arasında Muğla'nın Marmaris İlçesi'ne yapılacak. Sporcularımızı Türkiye Şampiyonasına en iyi şekilde hazırlamak amacıyla Malatya Şampiyonasını yaptık. Şampiyonaya 27 sporcu katıldı. Oldukça verimli bir şampiyona oldu" dedi.

Türkiye Muay Thai Şampiyonasına en iyi şekilde hazırlandıklarını ifade eden Yavuz, şampiyonaya katılacak olan sporculara başarılar diledi./FERDİ DURDU

Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
MALATYA MUAY THAİ ŞAMPİYONASI YAPILDI