04 Şubat 2014 Salı, 15:30
MALATYA PARK AVM’DE GÖREV DEĞİŞİMİ
 14 Kasım 2009 tarihinde hizmet vermeye başlayan Malatya Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde üst düzey görev değişimi gerçekleştirildi.
Malatya Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde Genel Müdür olarak görev yapan Kemal Arslan ’ın İstanbul’da Vialand Alışveriş Merkezi Genel Müdürlüğüne atanması dolayısıyla boşalan göreve Yılmaz Arslan atandı.
1 Ekim1966, Tokat-Turhal doğumlu olan Yılmaz Arslan, 1992 İşletme Fakültesi Mezunu. Uzun yıllar perakende sektöründe üst düzey yöneticilik yapan Yılmaz Arslan Malatya Park’ta göreve başlamadan önce Gaziantep Oli Marketler Zinciri Genel Müdürlüğü’nü sürdürmekteydi. Görev değişimi nedeniyle Malatya Park AVM’de basın açıklaması yapıldı.
Kemal Arslan yaptığı konuşmada, Malatya Park AVM’de 11 ay görev yaptığını hatırlatıp, Malatya Park AVM’nin sadece Malatya’nın değil bölgeye sosyal, kültürel ve ekonomik katkıları olduğunu vurguladı.
Yılmaz Arslan ise, Malatya Park AVM’yi diri bir alış veriş merkezi olarak bulduğunu ifade ederek, görevi en iyi şekilde yapmaya çaba göstereceğini belirtti.
Malatya Park AVM ortaklarından Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk da konuşmasında, görev değişikliği nedeniyle Kemal Arslan ve Yılmaz Arslan’a yeni görevlerinde başarılar dileyip, Malatya Park AVM’nin kurulduğundan beri 4. genel müdür değişikliği olduğunu vurguladı.
Malatya Park AVM yanında Girişim Grubu tarafından yaptırılan Hilton Oteli’nin ise nisan ayında hizmete açılmasının planlandığını bildiren Kavuk, Hilton Oteli’nin 35-40 milyon Euro mal olduğunu vurguladı.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
MALATYA PARK AVM’DE GÖREV DEĞİŞİMİ