26 Eylül 2014 Cuma, 12:22
MALATYA ÜRÜNLERİ SERGİLENDİ
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından 2014 ‘Uluslararası Aile Çiftçiliği Yılı Bölge Çalıştayı’ ilan edilmesi nedeniyle Malatya’da düzenlen programda, Malatya ürünleri de sergilendi. 
Malatya Büyükşehir Belediyesi Esenlik Şirketi, açtığı standta Nergis markasıyla üretimini gerçekleştirdiği sucuk, kavurma, köfte, tereyağı, bakliyat ve baharat çeşitlerini tanıttı.
Esenlik Genel Müdür Yardımcısı Yusuf Orhan, "Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın yurdumuzda düzenlemiş olduğu 9 bölgeden oluşan aile çiftçiliği çalıştayına bölge temsilcisi olarak ilimiz seçilmiştir. İlimizde Malatya Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Esenlik Şirketi olarak gıda alanında yapmış olduğumuz ürünleri, çalıştaya ilimiz ile birlikte katılan Sivas, Tokat, Elazığ, Adıyaman ve Tunceli illerine tanıtmak amacıyla stand açtık. Malatya, tarımda göstermiş olduğu başarıdan dolayı organizatör il olarak seçilmiştir. Esenlik Şirketi olarak 18-21 Eylül tarihleri arasında İstanbul CNR Expo’da gerçekleştirilen fuarda, yapmış olduğumuz açılım ve atılımları, ulusal ve uluslararası yatırımları tanıtabilmek amacıyla açmış olduğumuz standta ürettiğimiz ürünleri başarılı bir şekilde tanıtmış olduk. Yerli bir marka olan gıda ürünlerimizin ülkemiz ve yurt dışında tanınması için bu çalışmalarımız artarak devam edecektir’ ifadelerini kullandı.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
MALATYA ÜRÜNLERİ SERGİLENDİ