26 Ocak 2018 Cuma, 20:51
Malatya Voleybolu Büyük Başarılar Hedefliyor
 Malatya Voleybol İl Temsilcisi Cumali Kurak, Malatya’nın voleybolda başarılı bir il olduğunu belirterek, “Malatya voleybol başarılı bir il. Genel anlamda bakıldığında takımlarımızın yerel ve genelde başarılı olduğu görülecektir” dedi. 
Voleybol İl Temsilciliği görevine geçtiğimiz günlerde atanan Cumali Kurak, voleybol sporundaki son durum ve göreve yeni başlamasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.
Malatya olarak voleybolda önemli başarılar elde edildiğini kaydeden Kurak, “Malatya voleybolu her dönem önemli başarıla ortaya koymuştur. Zaten Voleybol Federasyonu’nun başında da değerli hemşerimiz Mehmet Akif Üstündağ bulunmaktadır. Bu durumda Malatya adına büyük bir şanstır. Şahsım olarak göreve yeni başlamış olmanın heyecanı ve mutluluğu içerisindeyim. Eski il temsilcimiz merhum Mehmet Aslan ağabeyimizin bıraktığı noktadan başarı çıtamızı daha da ileriye taşımak en büyük görevimiz. Malatya’nın yerel ve Türkiye genelindeki durumuna bakıldığına başarılı bir il olduğu görülecektir. Bu sene özellikle okul maçlarımız ve Türkiye şampiyonalarımız oldukça güzel geçti. Buralardan Türk voleyboluna önemli yetenekler kazandıracağımızı düşünüyorum” dedi.

“Malatyalıları daha fazla spor salonlarına çekmek istiyoruz”
Kurak, Voleybolun spor branşları içerisinde çok takip edildiğini de belirterek, “Voleybol sporu ülkemizde futbol ve basketbolla birlikte çok takip edilen bir branştır. Biz de bu yönüyle daha iyi şeyler yapıp, Malatyalıları daha fazla spor salonlarına çekmek istiyoruz. İlimizde voleybol ve diğer branşların gelişmesinde katkılar sunan tüm paydaşlara teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
Malatya Voleybolu Büyük Başarılar Hedefliyor