27 Nisan 2014 Pazar, 14:06
MALATYA YENİ NİKAH SARIYI İNŞAATI YÜZDE 80 TAMAMLANDI
Malatya’da Yeni Nikah Sarayı inşaatının yüzde 80 seviyesine getirilmiş olduğu ve çalışmalar yoğun bir şekilde sürdüğü bildirildi. 
Malatya’ya prestij kazandıracak önemli yatırımlar arasında yer alan Yeni Nikah Sarayı, Fahri Kayahan Bulvarı üzerinde 27 dönümlük bir alanda inşa ediliyor. Temeli geçtiğimiz yıl atılan Yeni Nikah Sarayı, bünyesinde birçok özellik barındırıyor. 4 bin 700 metrekarelik inşaat alanına sahip olan Yeni Nikah Sarayı’nda aynı anda 3 nikah kıyılabilecek. Proje içerisinde 1 büyük 2 küçük olmak üzere 3 adet salon, 1 adet kafeterya, 8 adet mağaza ile 3 adet ahşap pergola bulunuyor.
Malatya’nın yanı sıra bölgenin en modern sosyal tesisleri arasında yer alan Yeni Nikah Sarayının kaba inşaatı tamamen bitirilirken, ince işlerinin yapımı ise devam ediyor. Çelik çatı konstrüksiyonu için toplamda 167 ton çelik kullanılan inşaatta dış cephe mantolama işlemlerinin de tamamlandığı bildirildi. Ayrıca alüminyum doğramalar, kapı kasaları ile bodrum kat duvar ve döşeme kaplamaları da tamamlanmış durumda. Asma tavan, elektrik tesisatı, zemin kat duvar ve döşeme kaplamalarının devam ettiği Yeni Nikah Sarayı inşaatı yüzde 80 seviyesine getirilmiş olup, çalışmalar yoğun bir şekilde sürüyor.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
MALATYA YENİ NİKAH SARIYI İNŞAATI YÜZDE 80 TAMAMLANDI