11 Eylül 2014 Perşembe, 17:22
MALATYA YEŞİLYURTSPOR 3 PUAN PEŞİNDE
Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 3. Grup takımlarından Malatya Yeşilyurtspor, lige 3 puanla başlamanın hesaplarını yapıyor. 
Malatya Yeşilyurtspor kulüp basın sözcüsü Kadircan Esen ve takımın teknik sorumlusu Şerif Fırat, kulüp binasında gazetecilere açıklamada bulundu.
Kulüp basın sözcüsü Kadircan Esen, iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ifade ederek, "26 Temmuz 2014 tarihinde yaptığımız genel kurul toplantısı ile Malatya İl Özel İdarespor’u, Malatya Yeşilyurtspor olarak adını değiştirmek ile başladık işe. Yaklaşık 1,5 aylık zaman zarfı içinde ilk olarak yönetimde görev dağılımını gerçekleştirdik. Şerif Fırat hocamızla yola devam etme kararı aldık. Kulüp binamızın tadilatını yaparak, daha kullanılır bir seviyeye getirdik. Futbolun olmazsa olmazlarında yer alan transferlerimizi yaptık. İç ve dış transferde olumlu bir politika izledik. Dış transferde Malatyalı futbolcuları bünyemize kattık. Malatya Yeşilyurtspor olarak koyduğumuz vizyonların en önemlisi, tesisleşme ve alt yapı adına bir çok futbolcuyu keşfettik. Hazırlık kampında kulübümüz 4 hazırlık maçı gerçekleştirdi. 2 tane de Malatya’da yaptık. Yaptığımız hazırlık maçlarında sadece bir mağlubiyet aldık. Kısa zamanda bu kadar yol almamızda bizim yanımızda olan Malatya Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’a teşekkür ederiz" dedi.
Hafta sonu kendi sahalarında Kilis Belediyespor’u ağırlayacaklarını dile getiren Esen, “Yeşiltepe sentetik sahada yapacağımız maça tüm halkımızı bekliyoruz. Bölgesel Amatör Ligi 3.Grup takımlarına başarılar diliyorum. Fair-Play çerçevesinde geçmesini diliyorum" ifadelerini kullandı.
Malatya Yeşilyurtspor teknik Direktörü Şerif Fırat ise, takım olarak sıkıntıların olduğunu fakat kendi içlerinde çözeceklerini ifade etti.
Kilis Belediyespor maçına 3 puanla başlamak istediklerini dile getiren Fırat, “Takımdaki futbolculara ben güveniyorum. Saygı ve sevgi çerçevesinde ligimize merhaba demek istiyoruz. Kilis maçı çok önemli bizim için. Kazanmak için elimizden geleni yapmaya hazırız. Koşan mücadele eden bir takım oluşturduk 3 puan ile lige başlamak istiyoruz" diye konuştu.

11_EYLUL_MALATYA_YESILYURTSPOR_BASIN_TOPLANTISI paylaşan: metinkayatv
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
MALATYA YEŞİLYURTSPOR 3 PUAN PEŞİNDE