09 Aralık 2014 Salı, 17:23
MALATYA YEŞİLYURTSPOR, ADIYAMANSPOR MAÇI HAZIRLIKLARINA BAŞLADI
Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 3. Grup takımlarından Malatya Yeşilyurtspor, ilk yarının son maçında deplasmanda Adıyamanspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı. 
Ligde averajla ateş hattının hemen üzerinde bulunan Malatya Yeşilyurtspor, ilk yarının son maçında grubun şampiyonluk adaylarından olan Adıyamanspor'a konuk olacak.
Grup'ta iyi futbol oynamasına karşın, istediği sonuçları alamayan Malatya Yeşilyurtspor, Adıyamanspor maçı hazırlıklarına Yeşiltepe 2 nolu sahada yaptığı çalışmayla başladı. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, dar alanda kısa pas çalışmasının ardından yapılan istasyon çalışmasıyla sona erdi.
ÜLGER: "POZİSYON YAKALIYORUZ AMA GOL ATAMIYORUZ"
Takımın defans oyuncusu Muhittin Ülger, çok koşan bir takım olduklarını ifade ederek, "Genç bir ekibiz. Çok koşuyoruz ve iyi mücadele ediyoruz. Pozisyonlara da giriyoruz. Ama istediğimiz golü bir türlü atamıyoruz" dedi.
Ülger, BAL Ligi'nde ilk yılını geçiren futbolcuların olduğunu belirterek, "İstediğimiz pozisyonları yakalıyoruz ancak biraz tecrübesizlikten bunu skora yansıtamıyoruz. Tecrübesizlikten dolayı canımız yandı. Elbistan Belediyespor maçında da pozisyonlara girdik ama gol atamadık. Puan kaybetmememiz gereken bir maçtı ancak Elbistan Belediyespor'u elimizden kaçırdık. Maçı kazansaydık iyi olacaktı ama olmadı" şeklinde konuştu.
"ÜZERİMİZDE BASKI VAR"
Takımın gol atamamasının üzerilerindeki baskıya bağlayan Ülger, "İyi bir takımız. Biz kendimize güveniyoruz. Takımda iyi bir hava var. Ancak üzerimizdeki baskıdan dolayı sıkıntı yaşıyoruz. Ligde ateş hattındayız ve puan kazanmamız gerekiyor. Galibiyete ihtiyacımız olmasından dolayı kendimizi çok sıkıyoruz buda gol atamamamıza neden oluyor. Üzerimizdeki bu baskıyı atıp, iyi oyunumuzu skora da yansıtmak istiyoruz" diye konuştu.

9_ARALIK_YENI_MALATYASPOR_ANTRENMAN paylaşan: metinkayatv
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
MALATYA YEŞİLYURTSPOR, ADIYAMANSPOR MAÇI HAZIRLIKLARINA BAŞLADI