30 Aralık 2014 Salı, 17:55
MALATYA YEŞİLYURTSPOR TEMPO ARTIRDI
Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 3. Grup takımlarından Malatya Yeşilyurtspor, ikinci yarı hazırlıklarını sürdürüyor. 
İkinci yarıya eksiklerini tamamlayarak, girmek isteyen Malatya Yeşilyurtspor, kuvvet ve dayanıklılık çalışmalarıyla hazırlıklarını devam ettirdi. Yeşiltepe 2 nolu sahada teknik sorumlu Cihangir Serkan Meriç yönetimindeki hazırlıklara bütün futbolcular katıldı.
Malatya Yeşilyurtspor'un sol bek oyuncusu Kadir Altuntaş, ikinci yarı hazırlıklarının yoğun tempoda geçtiğini belirterek, "Çalışmalarımız yoğun tempoda devam ediyor. Çok çalışıyoruz. Hocamızın hazırladığı program çerçevesinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.
Altuntaş, ligin ikinci yarısında iyi oyunlarını skora da yansıtmak istediklerini kaydederek, şunları söyledi: 
"Ligin ilk yarısında iyi futbol oynadık ama bunu bir türlü skora yansıtamadık. Takım olarak şansız sonuçlar aldığımız inanıyorum. Ligin ikinci yarısının bizim adımıza daha iyi geçeceğini düşünüyorum. Çünkü daha çok ve daha iyi çalışıyoruz. Şuanda hak ettiğimiz yerde değiliz. Ama ikinci yarıda daha iyi olacak."
Genç oyuncu, yaşadıkları şansızlıkları üzerilerinden atmak istediklerini dile getirerek, "Ligin ilk yarısında gerçekten şansız sonuçlar aldık. Ama ikinci yarıda bunu üzerimizden atacağımıza inanıyoruz" diye konuştu.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
MALATYA YEŞİLYURTSPOR TEMPO ARTIRDI