29 Ekim 2014 Çarşamba, 11:13
MALATYA YEŞİLYURTSPOR'UN DEFANS OYUNCUSU OSMAN ÇAVDAR:
Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 3. Grup takımlarından Malatya Yeşilyurtspor'un defans oyuncusu Osman Çavdar, takımın formunun her geçen hafta yükseldiğini ifade ederek, form yüksekliğini artık galibiyetle süslemek istediklerini belirtti. 
Yeşiltepe Stadı'nda gazetecilere açıklamada bulunan Osman, "Dersimspor maçının bizim için zorlu geçeceğini biliyorduk. Çünkü Dersimspor bu ligde şampiyonluğa oynayan bir takım ve iyi transferler yaptılar. Bu bilinçle müsabakaya hazırlandık. İyi mücadele ettik ve net pozisyonlar yakaladık. Ama istediğimizi alamadık" dedi.
Çavdar, Adıyaman İl Özel İdarespor ile önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarını belirterek, "Adıyaman İl Özel İdarespor ligde rakibimiz. Biz bütün planlarımızı kazanma üzerine yapacağız. Bütün kredilerimizi kullandık. Adıyaman İl Özel İdarespor karşısında galibiyetten başka bir düşüncemiz yok" ifadelerini kullandı.
Genç bir ekip olduklarını ve her maçta en iyi şekilde mücadele etmeye çalıştıklarını dile getiren Osman, "Takımda iyi bir form yükselişi var. Bu bana da yansıdı. Genç bir takımız. Her maçta elimizden geleni yapıyoruz. Koşup, mücadele ediyoruz. Ama bu form yükselişini galibiyetle süslemek istiyoruz. Haftalar geçtikçe ve alt sıralarda kaldıkça stres artıyor. Adıyaman İl Özel İdarespor maçında alacağımız galibiyetle birlikte, ligde de yükselişe geçmek istiyoruz" dedi.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
MALATYA YEŞİLYURTSPOR'UN DEFANS OYUNCUSU OSMAN ÇAVDAR: