05 Aralık 2014 Cuma, 15:13
MALATYA YEŞİLYURTSPOR'UN TEKNİK SORUMLUSU CİHANGİR SERKAN MERİÇ:
 Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 3. Grup takımlarından Malatya Yeşilyurtspor'un teknik sorumlusu Cihangir Serkan Meriç, iç sahada rakiplerine puan vermek istemediklerini ifade ederek, "İç sahada bütün maçlarımızı kazanır, deplasmanlardan da istediğimiz sonuçları alırsak, üst sıralara tırmanırız" dedi. 
Ligin 11. haftasında deplasmanda Gaziantep ekibi Şehit Kamil Belediyespor ile oynadıkları karşılaşmada 1 puan aldıklarını anımsatarak, "Gaziantep takımlarıyla deplasmanda oynadığımız karşılaşmalardan 1 puanla döndük. Fakat bu hafta Şehit Kamil Belediyespor ile zor bir karşılaşma oynadık. Mağlup duruma düştük, 70. dakikadan sonra rakibimiz 3 kırmızı kart gördü. Rakip eksik kalınca oyun düzenimiz bozuldu. Rakibimizin kırmızı kart görmesini avantaja çevirmemiz gerekiyordu ama bizim için dezavantaj oldu. Rakibimiz tamamen savunmada kaldı ve çıkmadı. Futbol adına sahada hiçbir şey yoktu. Oyunu çirkinleştirme adına da her şeyi yaptılar. Oyunu çok soğuttular" şeklinde konuştu.
3 puanı kaçıran taraf olduklarını dile getiren Meriç, "Deplasmanda 1 puan her zaman iyidir. Ama biz 3 puanı kaçıran taraf olduk" ifadelerini kullandı.
"SAHAMIZDA RAKİPLERE PUAN VERMEYECEĞİZ"
Meriç, sahalarında rakip takımlara puan vermeyeceklerini kaydederek, "Ligin ilk yarısının bitmesine 2 hafta kaldı. Oyuncularda bir rehavetlik de başladı. Ama bizim çalışmalarımız her zaman için devam ediyor. Bu hafta sahamızda Elbistan Belediyespor ile karşılaşacağız. Biz içeride rakiplerimize puan vermeyeceğiz. İçerideki maçlarımızı kazanıp, deplasmanda da puanla getirebilirsek, ligde daha üst sıralara çıkarız" diye konuştu.
"TESPİT ETTİĞİMİZ OYUNCULAR VAR"
Transferde tespit ettikleri oyuncuların olduğunu ifade eden Meriç, "Transfer konusunda yönetimle bir görüşme yaptık. Tabi her teknik adam takımına takviye ister. Ama şuanda tesisleşme konusunda bir sıkıntımız var. Dışarıdan gelecek oyuncuları yatıracak yer konusunu halletme konusunda bir muamma var. Gerçi ligin ilk yarısının bitimine 2 hafta var. Transfer konusunu yönetimle bir kez daha konuşacağız. Transfer konusunda yönetimin bir düşüncesi olursa, bizim tespit ettiğimizi oyuncular var. Bu oyuncularla görüşeceğiz" ifadelerini kullandı.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
MALATYA YEŞİLYURTSPOR'UN TEKNİK SORUMLUSU CİHANGİR SERKAN MERİÇ: